reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym upłynnieniem ? 🧐 bo nie ukrywam zdarza się tak u nas ze nie nadążam z papierem 🤦‍♀️
ja sama dobrze nie wiem, ale zaraz po wytrysku nasienie jest takie lepkie i do godziny po upłynnia się. Jest taki parametr w wynikach nasienia. Więc może to wypływanie lub nie jest z tym związane, ale to ja sobie tak gdybam tylko

reklama
ja sama dobrze nie wiem, ale zaraz po wytrysku nasienie jest takie lepkie i do godziny po upłynnia się. Jest taki parametr w wynikach nasienia. Więc może to wypływanie lub nie jest z tym związane, ale to ja sobie tak gdybam tylko
W kwietniu jak pójdziemy do kliniki to pewnej będzie miał badanie nasienia to się dowiemy czy to normalnie u niego czy może coś nie tak

no ale plemniki to jest jakiś odsetek objętości nasienia, nie wiem czy nie jakiś 1% nawet. Więc po wtrysku te plemniki, którym chce się ruszać wsiadają na ten parostatek, a reszta wypływa :)
Tylko mi chodzi o to jak znaczna ilosc wypływa . Tam jak trochę wypłynęło to wiadomo ze to jest normalne

reklama
@julietta2 robiłaś owulaka dziś?
Jeszcze nie. Z porannego nie można, w pracy nie robię, dopiero jak wrócę siknę sobie owulaczka, ale ja dalej podtrzymuję, ze w lutym pauzuję :)

Kupiłam znowu supli za 800 zł bo staremu każdy suplement oddzielnie wg listy Lady Caro plus sobie, bo wsio skończone. Tańsze są miksy jednak...

Do góry