reklama
Bolilol
Fanka BB :)
to były czasy...A ja właśnie prasnęłam, jak sobie przypomniałam swoje początki z seksem, gdy myślałam, że można zajść w ciąże od seksu oralnego, przerywanego czy nawet od patrzenia na penisa.
Justynka28
To teraz mnie zmartwiłas... Gdzieś czytałam że dziewczynom czasem wychodzą pozytywne testy owu prawie do okresu i że u niektórych długo może utrzymywać się wysoki poziom lh ale chyba skonsultuje to na wizycie u gina w marcuPik lh trwa 24-36h
Jeżeli trwa dłużej może świadczyć o jakiś zaburzeniach
Pati2388
To ja myślałam dlaczego sperma ze mnie wyleciała przecież powinna zostać w środku bo inaczej w ciąży nie będę teraz to się z tego śmieje jaki człowiek był nie doświadczonyA ja właśnie prasnęłam, jak sobie przypomniałam swoje początki z seksem, gdy myślałam, że można zajść w ciąże od seksu oralnego, przerywanego czy nawet od patrzenia na penisa.
Elph
Kurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywneTo teraz mnie zmartwiłas... Gdzieś czytałam że dziewczynom czasem wychodzą pozytywne testy owu prawie do okresu i że u niektórych długo może utrzymywać się wysoki poziom lh ale chyba skonsultuje to na wizycie u gina w marcu
Edit: ale w sumie jakby to była prawda to byśmy wszystkie robiły po owu owulaki xd
Kaala
Może mnie ktoś poprawi , No ale tak wyczytałamTo teraz mnie zmartwiłas... Gdzieś czytałam że dziewczynom czasem wychodzą pozytywne testy owu prawie do okresu i że u niektórych długo może utrzymywać się wysoki poziom lh ale chyba skonsultuje to na wizycie u gina w marcu
Bolilol
już to nasze zaciążone obaliły, było kiedyś sikanie w ciąży na owulakiKurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywne
pluto_nova
Moderator
nie ma to żadnego potwierdzenia, mi w ciąży wychodziły negatywneKurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywne
Kaala
Co do wylatującej spermy.To ja myślałam dlaczego sperma ze mnie wyleciała przecież powinna zostać w środku bo inaczej w ciąży nie będę teraz to się z tego śmieje jaki człowiek był nie doświadczony
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ?
reklama
Bolilol
ja bym na babski rozum powiedziała, że na odwrótCo do wylatującej spermy.
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ?
To ile wylatuje zależy od objętości - bo generalnie ile wleci, tyle wyleci, nie wchłaniamy przecież spermy, nie jesteśmy jak gąbka
Podziel się: