reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Pik lh trwa 24-36h
Jeżeli trwa dłużej może świadczyć o jakiś zaburzeniach
To teraz mnie zmartwiłas... Gdzieś czytałam że dziewczynom czasem wychodzą pozytywne testy owu prawie do okresu i że u niektórych długo może utrzymywać się wysoki poziom lh ale chyba skonsultuje to na wizycie u gina w marcu

A ja właśnie prasnęłam, jak sobie przypomniałam swoje początki z seksem, gdy myślałam, że można zajść w ciąże od seksu oralnego, przerywanego czy nawet od patrzenia na penisa.
To ja myślałam dlaczego sperma ze mnie wyleciała przecież powinna zostać w środku bo inaczej w ciąży nie będę 🤣🤣 teraz to się z tego śmieje 🤣 jaki człowiek był nie doświadczony 🤦‍♀️

To teraz mnie zmartwiłas... Gdzieś czytałam że dziewczynom czasem wychodzą pozytywne testy owu prawie do okresu i że u niektórych długo może utrzymywać się wysoki poziom lh ale chyba skonsultuje to na wizycie u gina w marcu
Kurde mi się coś obiło o uszy że w ciąży wychodzą pozytywne :p

Edit: ale w sumie jakby to była prawda to byśmy wszystkie robiły po owu owulaki xd

Może mnie ktoś poprawi , No ale tak wyczytałam

To ja myślałam dlaczego sperma ze mnie wyleciała przecież powinna zostać w środku bo inaczej w ciąży nie będę 🤣🤣 teraz to się z tego śmieje 🤣 jaki człowiek był nie doświadczony 🤦‍♀️
Co do wylatującej spermy.
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ? 🧐🧐

reklama
Co do wylatującej spermy.
Wiadomo ze trochę wyleci , ale jak np. wylatuje jej dużo tak że potrzeba zużyć trochę papieru żeby się wytrzeć to może to świadczyć o problemach z nasieniem ? 🧐🧐
ja bym na babski rozum powiedziała, że na odwrót 🤔
To ile wylatuje zależy od objętości - bo generalnie ile wleci, tyle wyleci, nie wchłaniamy przecież spermy, nie jesteśmy jak gąbka :)

Do góry