reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Idąc Twoim tokiem rozumowania z wczoraj mam wizytę na 9:40 czyli :

9+4=13

1+3=4
4 podzielić przez luty =2 😅🤣
Its Me Yes GIF by Tristen J. Winger

Ja wczoraj jak widzialam cienie to zamowilam na amazon test elektroniczny żeby się cieni nie dopatrywać. Właśnie dotarł. Chciałam zrobic jutro rano ale nie wiem czy jest sens jak dziś była biel

Załączniki

• 20230216_111444.jpg
    20230216_111444.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 45
ała okres, ale będę na robocie to mniej się będę przejmować, a jak się urządzimy to akurat będzie kolejne owu.

Czy Was też czasem już męczy myślenie w kategorii dnia cyklu???!!!!!
Tak męczy. Dokładnie jak piszecie, wciąż mózg pracuje w trybie przed owu, owu, okres, seks był, nie było, sikać, nie sikać...
chociaż w sumie cofam, od 3 do 7dpo czekam aż będzie można sikać 🤔 ale to i tak najmniej obciążający dla mnie czas, bo wiem, że już i tak nic nie zrobię.
O to to... wciąż czekamy...normalnie liczymy i czekamy... naprawdę jak na to spojrzeć to nasze mózgi nieustająco są na tym skupione :) co zrobić, co jeść, co kupić, kiedy seks, kiedy sikać, kiedy pić alko a kiedy nie...

reklama
niektóre z Was maja wykupione pakiety medyczne jak dobrze pamietam luxmed albo medicover
Może mi proszę wyjaśnić albo odesłać do jakieś strony żeby się dowiedzieć więcej na ten temat
Oraz według was plusy i minusy posiadania takiego pakietu
Będę wdzięczna za opinie i rady 🥰

Do góry