Pati2388
Fanka BB :)
To może testy owulacyjne pomogąkurde to nie wiem jak z tym wiesiołkiem, bo ja nie wiem kiedy mam owulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może testy owulacyjne pomogąkurde to nie wiem jak z tym wiesiołkiem, bo ja nie wiem kiedy mam owulacje
jak masz PCOS to normalne.nie wychodzą mi kompletnie, nigdy nie złapałam piku
u mnie problem że ja mam cykle co 28-40 dni tak naprawdęNa oko, nie musi być dokładnie do dnia owu, jak kończysz dzień przed czy dzień po owu to sie nic nie stanie
A w ogóle masz jakkoliwek potwierdzone, że masz owulacje?nie wychodzą mi kompletnie, nigdy nie złapałam piku
Ciężko coś powiedzieć . Ja miałam coś takiego ze zamiast 5dni krwawień miałam 3 dni plamien ,a następnym razem 5 dni krwotoku . U mnie tez niestety będzie teraz w ciąży powtarzana cytologia ,bo wyszła bardzo złe . Takie zaburzenia nie musza od razu oznaczać czegoś złego .Nikt nic? Ach…
Liczyłam na jakieś rady, pocieszenie .
Wiecie, że jestem w trakcie diagnozowania stanu przedrakowego i się martwię.
Ja też się nie znam na takim objawach Dziewczyny często piszą, ze ból jajnika nie jest skorelowany z momentem pęknięcia, więc może faktycznie ta kropka krwi to owulacja? Obserwuj i jak coś dodatkowego będzie się działa to do lekarza!Nikt nic? Ach…
tempki też nie mierzysz?nie wychodzą mi kompletnie, nigdy nie złapałam piku
chyba to jedyna opcjajak masz PCOS to normalne.
A może temperatura?
Badałam progesteron 7 DPO - był około 10A w ogóle masz jakkoliwek potwierdzone, że masz owulacje?
Nie nie mierzętempki też nie mierzysz?
ja się nie znam poprostu ale może właśnie w trakcie tego diagnozowania coś lekko podrażnili i stąd te plamienia?Nikt nic? Ach…