reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Tak mam podwyższone antytpo i antytg
mogę zapytać ile? Ja też jestem w podobnej sytuacji (antyTPO miałam 9 przy max ref 5) i mi lekarz powiedział że hashi nie ma ale może iść w różna stronę i się trochę zastanawialam że to ma jakiś sens ... 🤷🏻‍♀️

reklama
Widzę coś tam, ale jesli to baby plan w ostatnim cyklu mialam cień na każdym a na jednym taki, ze polecialam na betę oczywiście 0, więc pokornie wrociłam do pinków. 😂🦋

Ogolnie głebiej, że tak powiem czasem coś się uda znaleźć, ale nie często, teraz wg apki mam dni płodne i mam ciągle uczucia wilgotności i wodnisty śluz. Mogę uznać to jako objaw?
tego Ci niestety nie powiem. Musisz zobaczyć jak to się ma do owulacji, najlepiej iść na monitoring :) moze wiesiołek na lepszy śluz?
Dziewczyny, jeśli czuję moment owulacji, a jest stosunkowo rano, to znaczy, że szanse dziś wieczorem są?
W sumie znam odpowiedź, ale w głowie mam error :d
Szanse są i nie są, loteria tak?
Loteria to może nie, ale to, ze czujesz moment owulacji, wcale nie znaczy, ze tak faktycznie jest. Często kłucie jest przy rośnięciu pęcherzyka, a nie przy pękaniu. Więc ja bym się nie sugerowała tym za bardzo.

Nikt nic🤷🏻‍♀️? Ach…

Liczyłam na jakieś rady, pocieszenie 😕.
Wiecie, że jestem w trakcie diagnozowania stanu przedrakowego i się martwię.
Ja nic mądrego nie powiem w tym temacie, bo nie znam się za bardzo, ale mogę Cię przytulić wirtualnie 😘

mogę zapytać ile? Ja też jestem w podobnej sytuacji (antyTPO miałam 9 przy max ref 5) i mi lekarz powiedział że hashi nie ma ale może iść w różna stronę i się trochę zastanawialam że to ma jakiś sens ... 🤷🏻‍♀️
Proszę 🥰

Endokrynologa poleciła mi @Lady With Cats wiec wierze ze babeczka zna się na rzeczy

Załączniki

• A0C93E18-7B75-436E-9D6A-8ED3B5BFA960.jpeg
    A0C93E18-7B75-436E-9D6A-8ED3B5BFA960.jpeg
    230,7 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
tego Ci niestety nie powiem. Musisz zobaczyć jak to się ma do owulacji, najlepiej iść na monitoring :) moze wiesiołek na lepszy śluz?

Loteria to może nie, ale to, ze czujesz moment owulacji, wcale nie znaczy, ze tak faktycznie jest. Często kłucie jest przy rośnięciu pęcherzyka, a nie przy pękaniu. Więc ja bym się nie sugerowała tym za bardzo.

Ja nic mądrego nie powiem w tym temacie, bo nie znam się za bardzo, ale mogę Cię przytulić wirtualnie 😘
a ten wiesiołek to cały cykl? czy konkretne dni?
Na monitoring wybieram się maj/czerwiec, teraz chce podkręcić jakoś te owulacje suplementami do tego czasu :)

Do góry