reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Tak mam podwyższone antytpo i antytg
mogę zapytać ile? Ja też jestem w podobnej sytuacji (antyTPO miałam 9 przy max ref 5) i mi lekarz powiedział że hashi nie ma ale może iść w różna stronę i się trochę zastanawialam że to ma jakiś sens ... 🤷🏻‍♀️

reklama
Widzę coś tam, ale jesli to baby plan w ostatnim cyklu mialam cień na każdym a na jednym taki, ze polecialam na betę oczywiście 0, więc pokornie wrociłam do pinków. 😂🦋

Ogolnie głebiej, że tak powiem czasem coś się uda znaleźć, ale nie często, teraz wg apki mam dni płodne i mam ciągle uczucia wilgotności i wodnisty śluz. Mogę uznać to jako objaw?
tego Ci niestety nie powiem. Musisz zobaczyć jak to się ma do owulacji, najlepiej iść na monitoring :) moze wiesiołek na lepszy śluz?
Dziewczyny, jeśli czuję moment owulacji, a jest stosunkowo rano, to znaczy, że szanse dziś wieczorem są?
W sumie znam odpowiedź, ale w głowie mam error :d
Szanse są i nie są, loteria tak?
Loteria to może nie, ale to, ze czujesz moment owulacji, wcale nie znaczy, ze tak faktycznie jest. Często kłucie jest przy rośnięciu pęcherzyka, a nie przy pękaniu. Więc ja bym się nie sugerowała tym za bardzo.

Nikt nic🤷🏻‍♀️? Ach…

Liczyłam na jakieś rady, pocieszenie 😕.
Wiecie, że jestem w trakcie diagnozowania stanu przedrakowego i się martwię.
Ja nic mądrego nie powiem w tym temacie, bo nie znam się za bardzo, ale mogę Cię przytulić wirtualnie 😘

mogę zapytać ile? Ja też jestem w podobnej sytuacji (antyTPO miałam 9 przy max ref 5) i mi lekarz powiedział że hashi nie ma ale może iść w różna stronę i się trochę zastanawialam że to ma jakiś sens ... 🤷🏻‍♀️
Proszę 🥰

Endokrynologa poleciła mi @Lady With Cats wiec wierze ze babeczka zna się na rzeczy

Załączniki

• A0C93E18-7B75-436E-9D6A-8ED3B5BFA960.jpeg
    A0C93E18-7B75-436E-9D6A-8ED3B5BFA960.jpeg
    230,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
tego Ci niestety nie powiem. Musisz zobaczyć jak to się ma do owulacji, najlepiej iść na monitoring :) moze wiesiołek na lepszy śluz?

Loteria to może nie, ale to, ze czujesz moment owulacji, wcale nie znaczy, ze tak faktycznie jest. Często kłucie jest przy rośnięciu pęcherzyka, a nie przy pękaniu. Więc ja bym się nie sugerowała tym za bardzo.

Ja nic mądrego nie powiem w tym temacie, bo nie znam się za bardzo, ale mogę Cię przytulić wirtualnie 😘
a ten wiesiołek to cały cykl? czy konkretne dni?
Na monitoring wybieram się maj/czerwiec, teraz chce podkręcić jakoś te owulacje suplementami do tego czasu :)

Do góry