reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Proszę 🥰

Endokrynologa poleciła mi @Lady With Cats wiec wierze ze babeczka zna się na rzeczy
dziękuję! Trochę to mi dodało wiary w mojego lekarza bo nie wierzyłam w te jego "może iść w różne strony". Wspominała w takim razie co jak nie autoimmunologiczna choroba może wyjaśnić podwyższenie anty?

Ładne TSH, ja mam dwa razy większe a.tez dostałam 0.25mg 🤡

reklama
Ciężko coś powiedzieć . Ja miałam coś takiego ze zamiast 5dni krwawień miałam 3 dni plamien ,a następnym razem 5 dni krwotoku . U mnie tez niestety będzie teraz w ciąży powtarzana cytologia ,bo wyszła bardzo złe . Takie zaburzenia nie musza od razu oznaczać czegoś złego .
W ciąży wyszła bardzo źle? 🥺

W poniedziałek byłam pierwszy raz na monitoringu, pęcherzyk miał 18 mm. Seks uprawialiśmy dzisiejszej nocy (czyli z wtorku na środę). Myślicie, że to był dobry moment?

Gratuluję wszystkich kresek!
Czyli we wtorek miał koło 20, więc mógł już pęknąć, ale nie musiał - czasem pękają przy 24-25-26 nawet :) Na pewno nie zaszkodzi powtórzyć jutro/pojutrze ;D i seksić się teraz ile wlezie. Chociaż ja ekspertką od regularnego seksu nie jestem ;p

ja ostatnie 2/3 cykle tak miałam że piersi bolały mnie praktycznie od owulacji mocno.
Nie wiem czy to skutek wysokiego progesteronu czy co? :D
Mam nadzieję, ja w ostatnim cyklu mialam bardzo bolesne i tkliwe az do pierwszych 2 dni @. Wcześniej, nie przypominam sobie by az tyle czasu to trwało. No ale poprzedni cykl mimo to nieudany. Dobrze , ze progesteron byl na dobrym poziomie...
Co do śluzu, wodnisty i uczucie mokrosci to są oznaki okna płodnościowego.

Czyli we wtorek miał koło 20, więc mógł już pęknąć, ale nie musiał - czasem pękają przy 24-25-26 nawet :) Na pewno nie zaszkodzi powtórzyć jutro/pojutrze ;D i seksić się teraz ile wlezie. Chociaż ja ekspertką od regularnego seksu nie jestem ;p
No my też nie, nie mamy takiego libido, za długo już jesteśmy razem ;P
Wydaje mi się, że jeszcze nie pęknął, bo prawy jajnik nadal boli. Jutro powtóny monitoring, to się okaże.

Dziewczyny, jeśli czuję moment owulacji, a jest stosunkowo rano, to znaczy, że szanse dziś wieczorem są?
W sumie znam odpowiedź, ale w głowie mam error :d
Szanse są i nie są, loteria tak?
Największe szanse są przed owulacją , w dniu owulacji ewentualnie 1 dzień po owulacji.... ale umówmy się szczerze, zadna z nas bez monitoringu nie wie konkretnie, kiedy jest 1 dzien przed, dzień ovu i dzień po ovu....

Kto zgadnie z kim mi się skojarzyła tapeta pod logowaniem do systemu ( włącza się rotacyjnie ;) ) 😁😁😁😁

Załączniki

• IMG20230215110220.jpg
    IMG20230215110220.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry