reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Śluz płodny widoczny gołym okiem podczas wizyty w toalecie ;) od poniedziałku rano. To dopiero mój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury, więc jeszcze nie mam żadnych wniosków.
Jakby co, to świeca po seksie była :-p:p
Ja mam owu dopiero w ostatnim dniu śluzu albo dzień po ostatnim dniu śluzu. Nigdy jeszcze owu nie miałam na początku dni ze śluzem

Największe szanse są przed owulacją , w dniu owulacji ewentualnie 1 dzień po owulacji.... ale umówmy się szczerze, zadna z nas bez monitoringu nie wie konkretnie, kiedy jest 1 dzien przed, dzień ovu i dzień po ovu....
No ja wiem... Już niby wszystko wiem, a co do czego to
What The Hell Reaction GIF by HRejterzy

😂

Ja mam owu dopiero w ostatnim dniu śluzu albo dzień po ostatnim dniu śluzu. Nigdy jeszcze owu nie miałam na początku dni ze śluzem
Jestem wewnętrznie przekonana, że u mnie tej owulacji jeszcze nie było, ale ten cykl był jakiś dziwny. Jak lekarz jutro potwierdzi, że pęcherzyk jeszcze nie pękł, to po wizycie wieczorem poprawimy :)

No my też nie, nie mamy takiego libido, za długo już jesteśmy razem ;P
Wydaje mi się, że jeszcze nie pęknął, bo prawy jajnik nadal boli. Jutro powtóny monitoring, to się okaże.
Jajnik moze boleć również przy zaplodnieniu, które następuje zaraz po pęknięciu, także ten bol ciezko zdiagnozować 🤷‍♀️ mnie bolał jajnik jeszcze przedwczoraj i wczoraj też nie wiem, czy to dopiero ovu czy juz po.

reklama
Jajnik moze boleć również przy zaplodnieniu, które następuje zaraz po pęknięciu, także ten bol ciezko zdiagnozować 🤷‍♀️ mnie bolał jajnik jeszcze przedwczoraj i wczoraj też nie wiem, czy to dopiero ovu czy juz po.
Wiem, wiem, dlatego jestem zafascynowana tym monitoringiem i jednoczesnym śledzeniem moich objawów. Musicie mi wybaczyć, pierwszy raz w życiu mam monitoring, mierzę temperaturę co rano i trochę się tym podjarałam, jakbym przeprowadzała na sobie jakieś dziwne testy ;)

Do góry