reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dziewczyny, jeśli czuję moment owulacji, a jest stosunkowo rano, to znaczy, że szanse dziś wieczorem są?
W sumie znam odpowiedź, ale w głowie mam error :d
Szanse są i nie są, loteria tak?
Uh Huh Yes GIF

reklama
a ten wiesiołek to cały cykl? czy konkretne dni?
Na monitoring wybieram się maj/czerwiec, teraz chce podkręcić jakoś te owulacje suplementami do tego czasu :)
wiesiołka się bierze do owulacji, bo może powodować mikroskurcze macicy i utrudniać zagnieżdżenie. Spróbuj z wiesiołkiem i moze z żelem typu babystart?

zedrakowego i się martwię.
Ja często mam przy owulacji lub tuż po lekkie ślady krwi czy różowego śluzu - u mnie to efekt owulacji i pęknięcia pęcherzyka, ale o dziwo nie zawsze to mam nawet jak na monitoringu potwierdzona owu, także nie zakładaj od razu wszystkiego co najgorsze. My się tu ciągle wszystkei dopatrujemy najdrobniejszych wskazań, ze coś źle, a organizm to nie ma maszyna raz ma takie objawy, raz inne. Nie martw się na zapas, włacz pozytywne myślenie!
no i miód na moje serce bo ja jak mam iść do jakiegokolwiek lekarza to mnie szlag trafia :D
Wiesz co masz tak niewiele podwyższone, że może spróbuj dietą :)

reklama
Do góry