reklama
julietta2
Fanka BB :)
jak nic nie zrobiłaś. A kto forum przeczytał, a z ludźmi relację podtrzymał, to wszystko nic??jezzzu jest 10;50 a ja od 7 nie zrobiłam nic. Od rana swietujemy urodziny koleżanki, zeżarłam placka, torta i nie mogę się ruszyć... jeszcze 10 minut i mam przerwę...Uwielbiam swoją pracę
Mam tak samo w pracy i dlatego ja uwielbiam bo od 7 jeszcze nie ogarnęłam nic oprócz pogaduszek
julietta2
nie zalałaś czasem testu? albo felerny test.Mam małe wątpliwości co do mojego testu czy on nie jakiś ferelny to raz a dwa.mialam go w aucie z miesiąc dziwnie wybarwiła się jedna kreska ledwo miesiąc się w oknienku
AScarlett
Moderator
To do powtórki!Mam małe wątpliwości co do mojego testu czy on nie jakiś ferelny to raz a dwa.mialam go w aucie z miesiąc dziwnie wybarwiła się jedna kreska ledwo miesiąc się w oknienku
krasulkaa
Mialam jakiś quixx... On chyba nawet 25mlu No nie? dziwne dla mnie bo widzialam testy tej firmy i kreska normalnie na środku była i wgl a moja taka dziwna albo mi sie wydake juz....nie zalałaś czasem testu? albo felerny test.
LadyCaro
A tu nie ma cienia przypadkiem halo?Mialam jakiś quixx... On chyba nawet 25mlu No nie? dziwne dla mnie bo widzialam testy tej firmy i kreska normalnie na środku była i wgl a moja taka dziwna albo mi sie wydake juz....Zobacz załącznik 1495333
królowa_kresek😉🙃
Pokaż test.Mam małe wątpliwości co do mojego testu czy on nie jakiś ferelny to raz a dwa.mialam go w aucie z miesiąc dziwnie wybarwiła się jedna kreska ledwo miesiąc się w oknienku
Ja zamowilam kilka testów pink strumieniowy i w ujj wsadzilam to pudelko nie wiem gdzie, pszeszukalam kilja miejsc i nima oby znalazły się najpóźniej 8 dni po.... totalny nieogar ze mnie
krasulkaa
Wydaje Ci się w realu nic nie było... jutro powtórzęA tu nie ma cienia przypadkiem halo?
reklama
Lauritaa
Moderator
Jestem po wizycie. Ogolnie 3 mam pęcherzyki 2 stanęły w miejscu jeden ma 23 mm, ale według lekarki powinien juz pęknąc i jest chyba za dojrzały. Zaczyna byc nieregularny i pytanie czy moze jest w fazie pękania czy jednak nici z tego. Także wszystko tak sobie
Podziel się: