reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mam małe wątpliwości co do mojego testu czy on nie jakiś ferelny to raz a dwa.mialam go w aucie z miesiąc 🤣 dziwnie wybarwiła się jedna kreska ledwo miesiąc się w oknienku🤔🤔

reklama
jezzzu jest 10;50 a ja od 7 nie zrobiłam nic. Od rana swietujemy urodziny koleżanki, zeżarłam placka, torta i nie mogę się ruszyć... ;) jeszcze 10 minut i mam przerwę...Uwielbiam swoją pracę 8-)
jak nic nie zrobiłaś. A kto forum przeczytał, a z ludźmi relację podtrzymał, to wszystko nic??

Mam tak samo w pracy i dlatego ja uwielbiam bo od 7 jeszcze nie ogarnęłam nic oprócz pogaduszek :)

A jakich testów używacie? Czytałam na którymś forum ze np wszystkie pink testy są niepolecane

nie zalałaś czasem testu? albo felerny test.
Mialam jakiś quixx... On chyba nawet 25mlu No nie?🫣 dziwne dla mnie bo widzialam testy tej firmy i kreska normalnie na środku była i wgl a moja taka dziwna 🤣 albo mi sie wydake juz....🙄
20230213_094810.jpg

Mam małe wątpliwości co do mojego testu czy on nie jakiś ferelny to raz a dwa.mialam go w aucie z miesiąc 🤣 dziwnie wybarwiła się jedna kreska ledwo miesiąc się w oknienku🤔🤔
Pokaż test.
Ja zamowilam kilka testów pink strumieniowy i w ujj wsadzilam to pudelko nie wiem gdzie, pszeszukalam kilja miejsc i nima🙈😂🤷‍♀️ oby znalazły się najpóźniej 8 dni po.... totalny nieogar ze mnie😂😂😂

reklama
Do góry