reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mialam jakiś quixx... On chyba nawet 25mlu No nie?🫣 dziwne dla mnie bo widzialam testy tej firmy i kreska normalnie na środku była i wgl a moja taka dziwna 🤣 albo mi sie wydake juz....🙄Zobacz załącznik 1495333
Ja tu nic nie widze, ale jeśli chodzi Ci o to, że kreska testowa jest przesunieta to jest wina tylko tego, że pasek w środku się lekko przesunął, bądź źle został zamontowany. ZRób inny test

reklama
Jestem po wizycie. Ogolnie 3 mam pęcherzyki 2 stanęły w miejscu jeden ma 23 mm, ale według lekarki powinien juz pęknąc i jest chyba za dojrzały. Zaczyna byc nieregularny i pytanie czy moze jest w fazie pękania czy jednak nici z tego. Także wszystko tak sobie 😞
dodam ze słuz jest, endo 9 mm (niby ładne)

Hejka
Długo się nie odzywałam , ale postaram się wrócić . Coś nadrobiłam
U mnie po tym oczyszczaniu fajerwerek nje było ( może przez to ze już wcześniej się odrobaczylam ). Także wracam do żywych : dwa dni na kiszonkach i soku z marchewki wystarczy 😂😂
Aktualnie jestem w pracy , udaje ze pracuje 🤭
Jestem już po okresie wiec dzisiaj dopadnę starego . Wgl coś mi sie przestawiło bo odkąd sie staramy moje libido zaczęło rosnąć , ale od wczoraj to jest masakra , ruchac mi sie chce cały czas 🤭🤭
I w dodatku pojawiły mi sie sluzy , gdzie zawsze po okresie była susza 🤷‍♀️

@Bolilol powiem Ci ze ja bym zrobiła aferkę taka ze hej ze nadal nie ma tych wyników. Człowiek płacić hajsy a oni lecą w bambuko. A niby taka reklamowana klinika… co za chujce

@LadyCaro wie ze starasz się długo , ale ja po kilku miesiącach miałam to samo , siedziałam i piłam 🤦‍♀️ siadło mi wtedy to bardzo . Teraz jakos już mniej się przejmuje chociaż są dni ze ciężko. Także przytulam mocno i wierze ze jak endo się oczyści to będzie cionsz ❤️🥰🤞

reklama
Ja juz po wizycie: dostałam menopur 150 do środy, w czwartek kontrol i będziemy oglądać co tam się dzieje i decydować dalej 🙈 dzisiejsza wizyta nie była z moim lekarzem bo on dziś nie przyjmuje, była z lekarką wiec ona powiedziała, ze narazie nic mi o dalszych planach nie powie, zobaczymy w czwartek, ale na czwartek umówiłam się już do niego wiec zapytam co mu tam po głowie chodzi. Czyli nadal nic nie wiem! 🤣 ale najważniejsze, ze zaczynamy, jestem dobrej myśli bo po co być złej? ;)

Do góry