reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mialam jakiś quixx... On chyba nawet 25mlu No nie?🫣 dziwne dla mnie bo widzialam testy tej firmy i kreska normalnie na środku była i wgl a moja taka dziwna 🤣 albo mi sie wydake juz....🙄Zobacz załącznik 1495333
Ja tu nic nie widze, ale jeśli chodzi Ci o to, że kreska testowa jest przesunieta to jest wina tylko tego, że pasek w środku się lekko przesunął, bądź źle został zamontowany. ZRób inny test

reklama
Jestem po wizycie. Ogolnie 3 mam pęcherzyki 2 stanęły w miejscu jeden ma 23 mm, ale według lekarki powinien juz pęknąc i jest chyba za dojrzały. Zaczyna byc nieregularny i pytanie czy moze jest w fazie pękania czy jednak nici z tego. Także wszystko tak sobie 😞
dodam ze słuz jest, endo 9 mm (niby ładne)

Hejka
Długo się nie odzywałam , ale postaram się wrócić . Coś nadrobiłam
U mnie po tym oczyszczaniu fajerwerek nje było ( może przez to ze już wcześniej się odrobaczylam ). Także wracam do żywych : dwa dni na kiszonkach i soku z marchewki wystarczy 😂😂
Aktualnie jestem w pracy , udaje ze pracuje 🤭
Jestem już po okresie wiec dzisiaj dopadnę starego . Wgl coś mi sie przestawiło bo odkąd sie staramy moje libido zaczęło rosnąć , ale od wczoraj to jest masakra , ruchac mi sie chce cały czas 🤭🤭
I w dodatku pojawiły mi sie sluzy , gdzie zawsze po okresie była susza 🤷‍♀️

@Bolilol powiem Ci ze ja bym zrobiła aferkę taka ze hej ze nadal nie ma tych wyników. Człowiek płacić hajsy a oni lecą w bambuko. A niby taka reklamowana klinika… co za chujce

@LadyCaro wie ze starasz się długo , ale ja po kilku miesiącach miałam to samo , siedziałam i piłam 🤦‍♀️ siadło mi wtedy to bardzo . Teraz jakos już mniej się przejmuje chociaż są dni ze ciężko. Także przytulam mocno i wierze ze jak endo się oczyści to będzie cionsz ❤️🥰🤞

reklama
Ja juz po wizycie: dostałam menopur 150 do środy, w czwartek kontrol i będziemy oglądać co tam się dzieje i decydować dalej 🙈 dzisiejsza wizyta nie była z moim lekarzem bo on dziś nie przyjmuje, była z lekarką wiec ona powiedziała, ze narazie nic mi o dalszych planach nie powie, zobaczymy w czwartek, ale na czwartek umówiłam się już do niego wiec zapytam co mu tam po głowie chodzi. Czyli nadal nic nie wiem! 🤣 ale najważniejsze, ze zaczynamy, jestem dobrej myśli bo po co być złej? ;)

Do góry