reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

nie robiłam, robiłam bete 8dpo, bo 9dpo miałam mieć tą biopsję. Żałuję, ze proga nie zrobiłam
miałaś kontrolna biopsje odnośnie tego zapalenia? Pytam, bo mi powiedziała Pani doktor ze po zakończeniu antybiotyków uznaje się sprawę za zamknięta i nie zaleciła żadnej kontroli 🤔

reklama
miałaś kontrolna biopsje odnośnie tego zapalenia? Pytam, bo mi powiedziała Pani doktor ze po zakończeniu antybiotyków uznaje się sprawę za zamknięta i nie zaleciła żadnej kontroli 🤔
Tak, będę miała. Właśnie mialam mieć w czwartek, ale dostałam krwawienia dosłownie na fotelu i nie można było zrobić :/ teraz wstępnie 28 lutego. Nie wiem czy to częsta prkatyka, że nie robią biopsji po antybiotykach. Pasowałoby sprawdzić, czy leczenie jest skuteczne.

Jezu, ja też dziś weny do pracy mam zero. Wczoraj miałam doła odnośnie moich niepowodzeń i piłam whisky. Mam trochę kaca nawet.
LadyCaro ja mam czesto podobnie. Mnie dopadają takie rozne mysli, zle mysli, wtedy biore dupe w troki i ide na rower.
I często do snu slucham jakich medytacji, to mi pomaga.
Moze sprobuj tez technik z oddechem.
Whisky choc dobre nie jest najlepszym rozwiązaniem mimo wszystko.

Wierze, ze Tobie i wszystkim staraczkom 2023 uda się zostać mamami po raz pierwszy lub kolejny💕

LadyCaro ja mam czesto podobnie. Mnie dopadają takie rozne mysli, zle mysli, wtedy biore dupe w troki i ide na rower.
I często do snu slucham jakich medytacji, to mi pomaga.
Moze sprobuj tez technik z oddechem.
Whisky choc dobre nie jest najlepszym rozwiązaniem mimo wszystko.

Wierze, ze Tobie i wszystkim staraczkom 2023 uda się zostać mamami po raz pierwszy lub kolejny💕
Wiem, że to nie jest dobre rozwiązanie.
W weekend dużo cwiczyłam, to lepiej się czułam. Ale wczoraj wieczorem mnie dopadło.

Tak, będę miała. Właśnie mialam mieć w czwartek, ale dostałam krwawienia dosłownie na fotelu i nie można było zrobić :/ teraz wstępnie 28 lutego. Nie wiem czy to częsta prkatyka, że nie robią biopsji po antybiotykach. Pasowałoby sprawdzić, czy leczenie jest skuteczne.
Dokładnie, nie wiadomo czy zadziałaly leki w ogóle. Będę musiała się umówić na wizytę j o to dopytać dlaczego nie zaleciła badania

reklama
Do góry