reklama
Bolilol
Fanka BB :)
ach, rozumiem. Zrób tak, żebyś była w zgodzie ze sobą.Boję się znowu ciąży biochemicznej, miałam w poprzednim cyklu
Rozumiem czego się boisz i że w razie czego możesz woleć nie widzieć - to jest w pełni zrozumiałe. Jednocześnie zwróć proszę uwagę, że powtarzające się biochemy mogą być ważne pod kątem diagnostyki, więc jeżeli tak by się zdarzyło, to może warto wiedzieć?
Panda91
SIKAJ!!!Boję się znowu ciąży biochemicznej, miałam w poprzednim cyklu
Brownie1992
Moderator
Mega chujowy ten Bocian!nie ma nie ma nie maaaaaaaaaaaaaaaaa.
Już mnie to zaczyna bawić
Panda91
przeczytałam zanim krzyknęłam do sikaniaZatestuje jutro rano, może zrobię sobie walentynki
Ja też postanowiłam siknąć raz w 12 dpo i jak będą dwie kreski to nie testować bety co chwilę ;p Ale czy dam radę??!!
ewm
Masz rację. Jutro sikne bo teraz w pracy jestem.ach, rozumiem. Zrób tak, żebyś była w zgodzie ze sobą.
Rozumiem czego się boisz i że w razie czego możesz woleć nie widzieć - to jest w pełni zrozumiałe. Jednocześnie zwróć proszę uwagę, że powtarzające się biochemy mogą być ważne pod kątem diagnostyki, więc jeżeli tak by się zdarzyło, to może warto wiedzieć?
Bolilol
no wygląda to źle. Dopisałam do maila pytanie o wyniki, czekam na odpowiedźMega chujowy ten Bocian!
reklama
Podziel się: