reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

A jak dacie sobie spokój, to jaki pomysł na zabezpieczenie? Sama się zastanawiam "kiedy powiem sobie dość" bo my jesteśmy w podobnym wieku co wy 🙃
Jeszcze nie zdecydowałam, na razie myślę o wkładce
To ja wklejam stopkę😉 I dodam, że mamy 39 i 40 lat.
Zobacz załącznik 1495278

Ten, kto Ci je zwiększy lekami? 😉 U mnie z 12 na 18 mm na przykład... po ch*** wafla, ale co tam...
Z tego co rozumiem, to przed ivf się je zwiększa estrogenem, a ja nie jestem pewna, czy przy moim za wysokim estradiolu można to tak zrobić - jakoś do tej pory wszyscy mówią, że za cienkie, a nikt mi estrogenów nie proponuje ;(

Tak, wiem. Ale to też nie jest tak, że mój umysł nagle wymaże te wszystkie miesiące nadziei i diagnozowania. Poza tym gin powiedziała, że będziemy stymulować tylko 6 cykli, a później będziemy rozmawiać o innych metodach. W sumie ona chciała już to obgadać wstępnie, ale jakoś nie byłam gotowa na taką rozmowę.
Co do letrozolu to jeszcze kilka kwestii mi się przypomniało, więc tutaj Ci napiszę (bo nie chce mi się szukać postu, na który powinna to być odpowiedź). Gin mówiła, że Clo odchudza endometrium i że jest większa szansa hiperstymulacji przy pcos. Poza tym kazała mi nie czytać ulotki Lametty i uprzedziła, że jest eksperymentalnie stosowana do stymulacji, ale daje lepszy efekt. Mój przeczytał, przeraził się, zapytał czy na pewno chcę to brać i od tego czasu bardzo poważnie traktuje czas okołoowulacyjny.

Ze swoją stopką se rób co chcesz :D Ale dlaczego nie chcesz widzieć naszych?

Ja mam PCOS. Aktualnie stymulacja letrozolem.

Bo w normalnym życiu nikt nie nosi na koszulce swojego życiorysu :) lubię poznawać ludzi sama, dowiadywać się od nich informacji, zapamiętywać, czuję się wtedy zaangażowana w relację z daną osobą i całą społeczność :) i tak też u siebie niekoniecznie chce, żeby każdy, bez żadnego wysiłku wiedzial wszystko o moich staraniach, bez zadania sobie trudu przebicia się przez mój spam i wyciągnięcia z niego tych informacji albo zapytania mnie o to :)

Zgadnijcie, kto nie ma nadal wyników :)

reklama
reklama
Do góry