reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Mega chujowy ten Bocian!
Mój jest póki co całkiem spoko…
no wygląda to źle. Dopisałam do maila pytanie o wyniki, czekam na odpowiedź 🤷‍♀️
Daj znać jak Ci odpiszą, jestem turbo ciekawa jak sobie poradzą z tą sytuacją i czy dadzą radę wyjść z tego z twarzą. Na tę chwilę myślę, ze przeprosiny i zaproszenie na „drugą” część wizyty w ramach tamtej opłaty byłoby względnie spoko?

reklama

Daj znać jak Ci odpiszą, jestem turbo ciekawa jak sobie poradzą z tą sytuacją i czy dadzą radę wyjść z tego z twarzą. Na tę chwilę myślę, ze przeprosiny i zaproszenie na „drugą” część wizyty w ramach tamtej opłaty byłoby względnie spoko?
No Twój tak, macie plan działania i idziecie cały czas do przodu. Po wizycie @Bolilol to ja byłam mocno rozczarowana a co dopiero ona.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨
7A428836-6791-4AB7-9F6D-9453F0D07B43.jpeg

położna powiedziała, ze teraz na każdej wizycie będziemy pobierać krew 🥴

Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompy 🤣 każdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej 🙈 uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨Zobacz załącznik 1495308

Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompy 🤣 każdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej 🙈 uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.
Fajny sweter 😁

na razie nie wyrażałam oburzenia ani nie składałam deklaracji, tylko grzecznie zapytałam kiedy będą wyniki, bo miały być w sobotę i czy jak dostaniemy komplet wyników to czy oni będą się do nas odzywać w sprawie drugiej części wizyty skoro najwyraźniej nie mogła się ona odbyć tego samego dnia jak przewidywał otrzymany po rejestracji informator, czy mamy sami dzwonić i się na te druga część wizyty umawiać 😁😎

Hej kochane 🙂 jestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium 😞 czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże

No Twój tak, macie plan działania i idziecie cały czas do przodu. Po wizycie @Bolilol to ja byłam mocno rozczarowana a co dopiero ona.
Chyba wszystkie się zagotowalysmy po wizycie @Bolilol 😔 dobrze, ze dziewczyna obrotna i umie sobie poradzić. ciekawe - jakby ktoś nie byl tu na forum albo nie przeczytał broszury to by uznał tamta wizytę za normalna i by się słowem nie odezwał 😳😳😳 dramat.

Ja już dziabnięta, czekam 🫣😮‍💨Zobacz załącznik 1495308

to jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?

reklama
Dzięki! Vila, strasznie go lubię 😀 był niedrogi i jest dobrej jakości, czyli tak jak lubię najbardziej 🤣😛😛
na razie nie wyrażałam oburzenia ani nie składałam deklaracji, tylko grzecznie zapytałam kiedy będą wyniki, bo miały być w sobotę i czy jak dostaniemy komplet wyników to czy oni będą się do nas odzywać w sprawie drugiej części wizyty skoro najwyraźniej nie mogła się ona odbyć tego samego dnia jak przewidywał otrzymany po rejestracji informator, czy mamy sami dzwonić i się na te druga część wizyty umawiać 😁😎
Pięknie, dyplomatycznie ich zaorałas 😀

Do góry