reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
wiesz co, oni przed wizytą każą uzupełnić takie ankiety online na profilu pacjenta. I u faceta to krótko, a u kobiety jest tego trochę. Jakie były badania, co w nich wyszło. U mnie był problem z lekami przyjmowanymi na stałe, z chorobami przewlekłymi, musiałam pokminic czy byłam leczona onkologicznie.

A najbardziej mnie wkurzylo, że u kobiety było pytanie czy była pani leczona psychiatrycznie: tak/nie, a u faceta nie. To mój jakiś wrażliwy punkt widocznie, bo trochę się pobulwersowalam :D
No to faktycznie sporo, ale w sumie koleżanka mnie uczuliła, żebym się przygotowała dobrze z chorób w rodzinie zwłaszcza tych po stronie kobiety od strony mamy, babci.
I tego byłam ciekawa.

No a z tymi chorobami psychicznymi, to nie wiem, co napisać, bo mam lekki bulwers.
Jakby psychotropy na nasienie wpływu nie mogą mieć, za to na jajeczka już tak.

Mój Stary do mnie przychodzi i się pyta "a mozemy się ruchać jak masz jutro tą biopsje?" ja mówie nie no raczej nie, po co ma się doktorek na nasienie natykać xD zawód w jego oczach ogrmony i pytanie "a w gumie??" xD co za desperacja xD
I potem mnie oklepywał pod prysznicem, co za gość xD
Twój Stary i mój chyba się znają.

We wtorek, jak dowiedział się, że to ostatni seks przed kolposkopią, to zrywał ze mnie piżamę, jakbyśmy dwa dni wcześniej nie uprawiali seksu xD.

A wczoraj w łożku mnie głaskał po cycach i cipce i nie wiem, czy pocieszał siebie, ale stwierdził: „Do piątku niestety nie pobzykamy, ale nie martw się- w piątek wieczorem już seks będzie.”

Miałam do pasa, ścięłam do ramion. Myję codziennie. Chyba, że mam takieeegooo lenia, że nastawiam się, że umyje rano. Ale jak wstaje 5:10 to mi się nigdy nie chce i biorę suchy szampon 🙈
Ja często myje tylko " skalp" żeby odświeżyć bo też jestem leniem , albo właśnie suchy szampon 😅🫣

mnie to trochę wkurza, trochę śmieszy, że z tymi chłopami to jak z jajkiem i my nie dość, że musimy ciągle czegoś pilnować, coś liczyć, sikać na coś, ciągle rozkładać nogi przed nowymi ludźmi i dawać sobie wkładać sondy, to jeszcze kombinować jak ich zachęcić do seksu tak, żeby nie wiedzieli o co chodzi i się nie zestresowali 🤦‍♀️ i to kobiety to słaba plec 🤷‍♀️
O to to! Tez mnie to wkurwia!

reklama
Do góry