Crazylalafresh
Moderator
Hej dziewczyny. U mnie biel...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to faktycznie sporo, ale w sumie koleżanka mnie uczuliła, żebym się przygotowała dobrze z chorób w rodzinie zwłaszcza tych po stronie kobiety od strony mamy, babci.wiesz co, oni przed wizytą każą uzupełnić takie ankiety online na profilu pacjenta. I u faceta to krótko, a u kobiety jest tego trochę. Jakie były badania, co w nich wyszło. U mnie był problem z lekami przyjmowanymi na stałe, z chorobami przewlekłymi, musiałam pokminic czy byłam leczona onkologicznie.
A najbardziej mnie wkurzylo, że u kobiety było pytanie czy była pani leczona psychiatrycznie: tak/nie, a u faceta nie. To mój jakiś wrażliwy punkt widocznie, bo trochę się pobulwersowalam
Twój Stary i mój chyba się znają.Mój Stary do mnie przychodzi i się pyta "a mozemy się ruchać jak masz jutro tą biopsje?" ja mówie nie no raczej nie, po co ma się doktorek na nasienie natykać xD zawód w jego oczach ogrmony i pytanie "a w gumie??" xD co za desperacja xD
I potem mnie oklepywał pod prysznicem, co za gość xD
Ja często myje tylko " skalp" żeby odświeżyć bo też jestem leniem , albo właśnie suchy szamponMiałam do pasa, ścięłam do ramion. Myję codziennie. Chyba, że mam takieeegooo lenia, że nastawiam się, że umyje rano. Ale jak wstaje 5:10 to mi się nigdy nie chce i biorę suchy szampon
No ofkors ale nie będę już odświeżać , mam dostać SMS jak będzie wynik , mówiła że wieczorem albo rano@Mrufka@@1 byłaś na becie?
O to to! Tez mnie to wkurwia!mnie to trochę wkurza, trochę śmieszy, że z tymi chłopami to jak z jajkiem i my nie dość, że musimy ciągle czegoś pilnować, coś liczyć, sikać na coś, ciągle rozkładać nogi przed nowymi ludźmi i dawać sobie wkładać sondy, to jeszcze kombinować jak ich zachęcić do seksu tak, żeby nie wiedzieli o co chodzi i się nie zestresowali i to kobiety to słaba plec