reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Kurła, już mi się prawie ulewa, a dalej bym jadła. Albo jestem głodna, albo przejedzona ostatnio, nic po środku.

reklama
W Invimedzie w męskim wywiadzie też jest pytanie o leczenie psychiatryczne.
wiesz co, tam było tak, że u kobiety i u faceta było takie pytanie o obecne i w przeszłości przebyte choroby i trzeba było na liście zaznaczać i u obojga było na tej liście coś w stylu problemy psychologiczne/psychiatryczne. A dodatkowo u kobiety było pytanie o obecne lub przeszłe leczenie psychiatryczne z odpowiedzia tak/nie

Ciekawe, czy moja waga nadal negatywnie wpływa na płodność …
49 kg, ale ważyłam 10 mniej rok temu, nigdy wcześniej nie ważyłam więcej niż 45…
52 to wg bmi byłaby „zdrowa” waga.

reklama
Ciekawe, czy moja waga nadal negatywnie wpływa na płodność …
49 kg, ale ważyłam 10 mniej rok temu, nigdy wcześniej nie ważyłam więcej niż 45…
52 to wg bmi byłaby „zdrowa” waga.
jeżeli masz wyniki w normie, to pewnie nie ma wpływu. Wiadomo, żadna skrajność nie jest dobra, ale nieprawidłowości by było widać po wynikach badan

Do góry