Brownie1992
Moderator
A mi takie coś od wczoraj xdNie wiem o co kaman ale wyświetliły mi się na rmf24 reklamy trumny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi takie coś od wczoraj xdNie wiem o co kaman ale wyświetliły mi się na rmf24 reklamy trumny
a zamówiłaś coś w końcu na walentynki?A mi takie coś od wczoraj xd
Tak zamówiłam jakiś masażer i żelik stymulujący, ale jakąś tańsza wersję żeby zobaczyć czy w ogóle się nam spodobaa zamówiłaś coś w końcu na walentynki?
Mi też po wczorajszej rozmowie tutaj wyświetlają się reklamy umilaczy Chciałabym umieć tak programować reklamy ;pA mi takie coś od wczoraj xd
Już w sumie wole te reklamy wibratorów niz ciągle wózki, ciuszki i inne dziecięce gażeciki. Na łeb idzie dostaćMi też po wczorajszej rozmowie tutaj wyświetlają się reklamy umilaczy Chciałabym umieć tak programować reklamy ;p
Uf. Takie reklamy mnie omijają! Tylko nie zacznijcie pisać o seksie w wózkach (oczywiście samochodowych) i ciuszkach (albo i bez), czy innych takich tam ;DJuż w sumie wole te reklamy wibratorów niz ciągle wózki, ciuszki i inne dziecięce gażeciki. Na łeb idzie dostać
Jedyny seks w samochodzie uprawiałam z swoim eksem i nie wspominam tego przyjemnie. Było zimno, ciasno i niewygodnie i chciało mi się sikaćUf. Takie reklamy mnie omijają! Tylko nie zacznijcie pisać o seksie w wózkach (oczywiście samochodowych) i ciuszkach (albo i bez), czy innych takich tam ;D
Ja kiedyś z moim obecnym mężem uprawiałam sex na masce samochodu w burze i mega deszcz . Było boskoJedyny seks w samochodzie uprawiałam z swoim eksem i nie wspominam tego przyjemnie. Było zimno, ciasno i niewygodnie i chciało mi się sikać
Ooo i to jest dobry temat na dziś. Gdzie uprawialiście najdziwniejszy seks?Jedyny seks w samochodzie uprawiałam z swoim eksem i nie wspominam tego przyjemnie. Było zimno, ciasno i niewygodnie i chciało mi się sikać
Ja sie kiedyś bzykalam w takich opuszczonych ruinach jakiegos budynku xDOoo i to jest dobry temat na dziś. Gdzie uprawialiście najdziwniejszy seks?
My jak jeszcze byliśmy bezdzietni to nam się zdarzyło w pociągu... Zasłoniliśmy firanki spoko i sami byliśmy w przedziale, ale ciekawe co by konduktor powiedział jakby przez przypadek wszedł