reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ooo i to jest dobry temat na dziś. Gdzie uprawialiście najdziwniejszy seks? ;)

My jak jeszcze byliśmy bezdzietni to nam się zdarzyło w pociągu... Zasłoniliśmy firanki spoko i sami byliśmy w przedziale, ale ciekawe co by konduktor powiedział jakby przez przypadek wszedł ;)
No z najdziwniejszych to były schody na klatce schodowej tuż przed mieszkaniem jeszcze wtedy nie teściowej 🤣 jak teraz o tym pomyśle to byliśmy jak zwierzęta kiedyś , tęsknię za tym 🥲

Cry Reaction GIF by Originals

reklama
Ooo i to jest dobry temat na dziś. Gdzie uprawialiście najdziwniejszy seks? ;)

My jak jeszcze byliśmy bezdzietni to nam się zdarzyło w pociągu... Zasłoniliśmy firanki spoko i sami byliśmy w przedziale, ale ciekawe co by konduktor powiedział jakby przez przypadek wszedł ;)
Myślę że byłby bardziej speszony i zawstydzony niz Wy xd
Kurcze ja nie mam jakiś emocjonujących przeżyć w tym zakresie 🤣
Dość szybko się usamodzielniłam i wyprowadziłam z domu. A na wynajmowanym zawsze miałam swój osobny pokój. Więc było gdzie sprawdzać facetów.
Jedynie raz poznałam w klubie takiego faceta z którym od razu poszłam do łóżka, mieszkał w hotelu robotnicznym. Wiedziałam, ze kompletnie z tego związku nie będzie, ale była między nami czysta chemia i trwało to z 3 miesiące 😁

U nas przez ostatnie pół roku właśnie był grany samochód i plaża x 2. Samochód w miarę wygodnie, ale plaża przereklamowana - piasek nie chciał współgrać z ruchami ;p Wczoraj pisałyście o prysznicach - próbowaliśmy tyle razy przez 10 lat i chyba tylko raz się udało ;p na stojaka nie współgramy i się poddaliśmy już

No z najdziwniejszych to były schody na klatce schodowej tuż przed mieszkaniem jeszcze wtedy nie teściowej 🤣 jak teraz o tym pomyśle to byliśmy jak zwierzęta kiedyś , tęsknię za tym 🥲

Cry Reaction GIF by Originals
Też tęsknie.. na początku związku pojechaliśmy do Pragi czeskiej i nie wyszliśmy przez 4 dni z hotelu. Nic nie zwiedziliśmy. Kompletnie nic. Jechaliśmy starą skodą jeden dzień zatrzymując się na bzykanie, w hotelu 3 dni i powrót. Rodzice pytali nas o zdjęcia później... a my żadnego.... Mieliśmy po 21-22 lata ;D Och.

U nas przez ostatnie pół roku właśnie był grany samochód i plaża x 2. Samochód w miarę wygodnie, ale plaża przereklamowana - piasek nie chciał współgrać z ruchami ;p Wczoraj pisałyście o prysznicach - próbowaliśmy tyle razy przez 10 lat i chyba tylko raz się udało ;p na stojaka nie współgramy i się poddaliśmy już
Apropo prysznica i łazienki. Raz bzykalismy się w starym domu ktory pomagaliśmy sprzątać. A że byli wtedy jeszcze nieteście to zrobiliśmy to w lazience na kiblu. Oczywiście deska nie wytrzymała 🤣🤣🤣

Kolejny dzień o seksie jak ja musze wytrzymać w abstynencji! 😭
Hahahahaha ;D
Nastroisz sie na weekend. Też czasem fajnie poczekać i się ponastrajać ;p
U nas w tym roku fajnie działały rozstania. Ja raz pojechałam sama na tydzień i powrót był super, mężu też pojechał gdzieś tam na tydzień-dwa, ja do niego dojechałam i też było super. Ale my już 11 lat w związku

Też tęsknie.. na początku związku pojechaliśmy do Pragi czeskiej i nie wyszliśmy przez 4 dni z hotelu. Nic nie zwiedziliśmy. Kompletnie nic. Jechaliśmy starą skodą jeden dzień zatrzymując się na bzykanie, w hotelu 3 dni i powrót. Rodzice pytali nas o zdjęcia później... a my żadnego.... Mieliśmy po 21-22 lata ;D Och.
Och ale dzięki temu wyjazd jest niezapomniany ;)

Robiłam dziś test i nic :( zaczynam czuć się jak na okres :( może ten test jeszcze za wcześnie, ale załamuje mnie to ze pobolewa mnie krzyż, a to raczej oznacza zbliżający się okres, a nie cionsz. Powiedzcie mi, jak kreskę testowa na teście owulacyjnym 02.02 miałam równie ciemna co ta kontrolna to od tego dnia powinnam liczyć 7 dni, żeby coś wyszło, czy jest szansa, ze jednak ten test ciazowy zrobiłam za wcześnie?

reklama
Robiłam dziś test i nic :( zaczynam czuć się jak na okres :( może ten test jeszcze za wcześnie, ale załamuje mnie to ze pobolewa mnie krzyż, a to raczej oznacza zbliżający się okres, a nie cionsz. Powiedzcie mi, jak kreskę testowa na teście owulacyjnym 02.02 miałam równie ciemna co ta kontrolna to od tego dnia powinnam liczyć 7 dni, żeby coś wyszło, czy jest szansa, ze jednak ten test ciazowy zrobiłam za wcześnie?
Jak jak zrobiłaś test 7 dni od pozytywnego owulaka to mega za wczesnie. Nawet nia mialo prawa cos wyjsc

Do góry