reklama
Pati2388
Fanka BB :)
To fakt tak dziś nagadały o tych różnych gadżetach grach wstępnych że aż mi się chce a tu chłopa ni ma bo jeszcze w pracyu nas też czasem zabawy dłuższe ale nie zawsze, czasem i bez dajemy radę bo chyba obojgu nam się nie chce, różnie to bywa.... ale fakt temat mamy dobry aż mężowi powiedziałam żeby się szykował po pracy haha i wiecie co ? ON BEDZIE GOTOWY mimo że będzie 16.30, syn głodny domagający się jeść ale co tam :seks ważniejszy zawsze
Mrufka@@1
Ja nie znam się na tych interpretacjach wyników więc po prostu przytulamProszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen
Panda91
Ja się zupełnie, kompletnie nie znam na hormonach, tarczycach itp., wiem tylko, że współczesna medycyna jest w stanie wyprowadzić i unormować naprawdę wiele! Najważniejsze, że są wyniki i będziesz miała wizytę u specjalisty! Upadamy, podnosimy się i walczymy dalej! Na razie sobie posiedź i powyj, jeżeli to przyniesie ulgę. Ściskam mocno i jeżeli ta świadomość pomoże, to cała staraczkowa ekipa siedzi i wyje z Tobą. Na razie tyle ile potrzebujesz, a później wstajemy razemProszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen
Bolilol
nie znam się na tym, ale moja przyjaciółka ma hashi i będąc od lat pod kontrolą lekarza ma antyTPO ponad tysiąc. Ostatnio pytałam ją o jej wynik, bo ktoś się zastanawiał nad tym i tam podałam jej wynik tej osoby i ona mi napisała "zapomniałam, że można mieć dwucyfrowy wynik ". Więc merytorycznie Ci nie pomogę, ale może Cię to pocieszy, że to nie jest taki zły wynik, jak by się mogło wydawaćWrzucam moje wyniki
Co tam się odjebalo to nie wiem
Za tydzień mam endokrynologa
Wyglada na to ze mam Hashimoto ?
@Lady With Cats
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
Pozwoliłam sobie Was oznaczyć
Kaala
Człowiek się stara ile może , rezygnuje z wszystkiego i ciagle coś….Ja się zupełnie, kompletnie nie znam na hormonach, tarczycach itp., wiem tylko, że współczesna medycyna jest w stanie wyprowadzić i unormować naprawdę wiele! Najważniejsze, że są wyniki i będziesz miała wizytę u specjalisty! Upadamy, podnosimy się i walczymy dalej! Na razie sobie posiedź i powyj, jeżeli to przyniesie ulgę. Ściskam mocno i jeżeli ta świadomość pomoże, to cała staraczkowa ekipa siedzi i wyje z Tobą. Na razie tyle ile potrzebujesz, a później wstajemy razem
Ja mam okres dlatego będę sobie płakać.
Dziękuje za wsparcie
G
guest-1716035268
Gość
ej nie płacz nie ma powodu serio do płaczu ja się znam na tym bo sama pierwszy raz robiłam te badania w ubiegłym roku ale wydaje mi się że nie jest wcale tak źle jak zakładasz serio, przytulam !Proszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen
Kaala
Ja podczas okresu jestem bardzo wrażliwa i wyje z byle powodu . Ale to i tak nie zmienia faktu ze już mam dość . Chodzenia po lekarzach.ej nie płacz nie ma powodu serio do płaczu ja się znam na tym bo sama pierwszy raz robiłam te badania w ubiegłym roku ale wydaje mi się że nie jest wcale tak źle jak zakładasz serio, przytulam !
Licze ze ta endokrynolog będzie super
reklama
G
guest-1716035268
Gość
racja i potem człowiek siedzi i nogami przebiera a nawet płodnych nie ma jeszcze zapomniałysmy że dzis środa dziewczyny dobra już 16 jadę po test i do domu dam znać jak zrobię testaTo fakt tak dziś nagadały o tych różnych gadżetach grach wstępnych że aż mi się chce a tu chłopa ni ma bo jeszcze w pracy
Podziel się: