LadyCaro
Fanka BB :)
to jest wolny numerek xDszybki numerek to i tak pół godziny no nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest wolny numerek xDszybki numerek to i tak pół godziny no nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
ja miałam taki egzemplarz że dawało radę każdej tu z nas go życzę zatem są szanse, może nie ogromne na długie bzykanko, ale nie traćmy nadziei, chociaż tyle nam zostałoCoś za coś, mniemam, ze po paru miesiącach nieprzespanych nocek, zamiast poltoragodzinnego sexu docenisz szybkie numerki i resztę przeznaczysz na sen
o której sikasz?ja miałam taki egzemplarz że dawało radę każdej tu z nas go życzę zatem są szanse, może nie ogromne na długie bzykanko, ale nie traćmy nadziei, chociaż tyle nam zostało
szybki numerek to i tak pół godziny no nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
Mirek przypomina mojego tatę z wyglądu a i za słowa mądre dodatkowe plusy dla niegoA propo przyjaźni naszych panów z koleżankami.
Ale teraz to jaja sobie robisz, nie?mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo
A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks
Dokładnie!to jest wolny numerek xD
kurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksu wolę szybszy chyba myślę, że po 1,5h to bym była poobcierana i znudzona jużDokładnie!
Ja Was podziwiam! U nas to tak 5-10 min, czasem 15min jak mam podwójny orgazm
Mi to pasowało ale teraz zaczynam się zastanawiać czy coś nie tracę ...
Dzięki za odpowiedźŻe test już powinien wyjść, ewentualnie pozna implantacja i trochę strach, czy się utrzyma
ja tak samokurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksu wolę szybszy chyba myślę, że po 1,5h to bym była poobcierana i znudzona już