reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
I w ogóle jak wczoraj był seks to dzisiaj pewnie tez powinien być skoro ten zastrzyk? Kurde, stary zrąbany pracą to nie da rady pewnie …😞wszystko nie tak:/

Dziewczyny, w Was ostatnia nadzieja. Dostałam e skierowanie od gina do poradni genetycznej w związku z poronieniami. Na tym e skierowaniu jest rozpoznanie i kod ICD. Dzisiaj mąż poszedł do rodzinnego, bo on może tylko dostać skierowanie od rodzinnego. Wiecie może jaki on powinien mieć kod? Bo lekarz nie wie jaki ma wpisać ... Ale się wkurzyłam. 😤

Ja już po wizycie. Amh skomentowane jako niskie (bez zaskoczenia), zrobiła usg i wyszło, że jest pęcherzyk dominujący, dostałam zastrzyk na pęknięcie. Koło piątku/ soboty mam zrobić usg żeby sprawdzić, czy pękł.
Stymulacja 3 miesiące, jeśli się nie powiedzie to in vitro. Szczerze nie liczyłam na nic innego, ale jestem podłamana, bo wychodzi na to, że 3 miesiące i mogę zakończyć dalszą zabawę w starania …
No to musi się udać w te trzy miesiące ♥️ Ja mocno trzymam kciuki, to Ty już tylko musisz odpuścić i wyluzować 🤪. Przytulam mocno!

No tak… trochę dziwne podejście jak dla mnie …
słońce, bo Ty jesteś chodzącym chaosem jak jesteś zestresowana - uporządkujmy to. Usiądź i nam na spokojnie opowiedz przebieg wizyty - od "dzień dobry" do "do widzenia". Co Ci powiedziała, co było na usg i jakie miało wymiary, o co pytałaś, co odpowiadała. Wszystko po kolei, post na pół godziny pisania i pińcet stron poproszę. I wtedy to jakoś rozpracujemy po kolei 😘

reklama
Dziewczyny, w Was ostatnia nadzieja. Dostałam e skierowanie od gina do poradni genetycznej w związku z poronieniami. Na tym e skierowaniu jest rozpoznanie i kod ICD. Dzisiaj mąż poszedł do rodzinnego, bo on może tylko dostać skierowanie od rodzinnego. Wiecie może jaki on powinien mieć kod? Bo lekarz nie wie jaki ma wpisać ... Ale się wkurzyłam. 😤
Ja bym zadzwoniła do poradni i spytala. Nam do poradni ale endokrynologiem i niepłodności kazali dla męża miec skierowanie z kodem N46 - niepłodność męska. Nie wiem czy do genetycznej sie tez nada.

Do góry