reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

kurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksu :D wolę szybszy chyba :D myślę, że po 1,5h to bym była poobcierana i znudzona już :D
no ja się nie nudzę, bo się dużo dzieje :D gra wstępna jest po prostu u nas bardzo długa, zajmujemy się sobą wzajemnie, ja zdążę dojść raz albo dwa i dopiero wtedy zaczynamy zabawy we wkładanie 😂
Matko boska, taki temat 🤤 a u nas przymusowa abstynencja! Ale w sobotę już będzie mozna 😎

reklama
no ja się nie nudzę, bo się dużo dzieje :D gra wstępna jest po prostu u nas bardzo długa, zajmujemy się sobą wzajemnie, ja zdążę dojść raz albo dwa i dopiero wtedy zaczynamy zabawy we wkładanie 😂
Matko boska, taki temat 🤤 a u nas przymusowa abstynencja! Ale w sobotę już będzie mozna 😎
mi się czasem nie chce w grę wstęopną bawić tylko chce od razu do rzeczy przechodzić 😅

Ja już skończyłam pracę na dziś, zajechalam się dzisiaj jak koń po westernie. 🥴 A jutro czeka na mnie jeszcze ciężka sprawa. Myślę już o obiedzie 😸 a wieczorem siłka 🏋️

Załączniki

• 9A61300F-964B-4122-9237-F1E79CC46D46.jpeg
    9A61300F-964B-4122-9237-F1E79CC46D46.jpeg
    230,7 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
u nas też czasem zabawy dłuższe ;) ale nie zawsze, czasem i bez dajemy radę bo chyba obojgu nam się nie chce, różnie to bywa.... ale fakt temat mamy dobry aż mężowi powiedziałam żeby się szykował po pracy haha 😅 i wiecie co ? ON BEDZIE GOTOWY mimo że będzie 16.30, syn głodny domagający się jeść ale co tam :seks ważniejszy zawsze 😂

reklama
u nas też czasem zabawy dłuższe ;) ale nie zawsze, czasem i bez dajemy radę bo chyba obojgu nam się nie chce, różnie to bywa.... ale fakt temat mamy dobry aż mężowi powiedziałam żeby się szykował po pracy haha 😅 i wiecie co ? ON BEDZIE GOTOWY mimo że będzie 16.30, syn głodny domagający się jeść ale co tam :seks ważniejszy zawsze 😂
najpierw sikanie. Potem seks.

Do góry