reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

tej marki chyba jeszcze nic nie mamy 🤔
Przypomniałyście mi iiiiii właśnie zamówiłam sobie pingwinka, a chodził za mną od miesięcy 😁 i patrz pech chciał że akurat jest w promo na superpharmie 😂
noot noot GIF

reklama
Wy o pingwinkach i wszystkim, a ja sama sobie radzę wyśmienice i nawet nie czuję potrzeby xD
Chociaż Stary ostatnio coś wpsominał o tym pingwinku, ale on by chciał coś czego moglibyśmy używac podczas wspólnych zabaw :D

Wy o pingwinkach i wszystkim, a ja sama sobie radzę wyśmienice i nawet nie czuję potrzeby xD
Chociaż Stary ostatnio coś wpsominał o tym pingwinku, ale on by chciał coś czego moglibyśmy używac podczas wspólnych zabaw :D
my używamy właśnie podczas wspólnych zabaw głównie :) mamy całą kolekcje zabawek i gadżetów wszelakich i nie zawsze, bo nie zawsze, ale chętnie z nich korzystamy :)

my używamy właśnie podczas wspólnych zabaw głównie :) mamy całą kolekcje zabawek i gadżetów wszelakich i nie zawsze, bo nie zawsze, ale chętnie z nich korzystamy :)
no ja próbowałam kiedyś z innymi chłopami i jakoś za bardzo mnie to nie kręciło... ale może spróbuję

słyszałam od kilku osób że pingwinek robi cuda, patrze na ten lelo ale cena 2razy większa 😩
też myślałam, że robi cuda, póki nie spróbowałam lelo :D na początek bierz pingwinka, będzie Pani zadowolona xD
Chociaz ja i tak jestem zwolenniczką starej dobrej magic wand, najwygodniej się nią operuje i ma najszersze zastosowanie przy zabawach we dwoje :) są też wersje podróżne :D

reklama
Do góry