Charlotte9
Fanka BB :)
Przypomniałyście mi iiiiii właśnie zamówiłam sobie pingwinka, a chodził za mną od miesięcytej marki chyba jeszcze nic nie mamy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypomniałyście mi iiiiii właśnie zamówiłam sobie pingwinka, a chodził za mną od miesięcytej marki chyba jeszcze nic nie mamy![]()
pingwinek jest spoko, ale ja chyba wolę lelo sonaPrzypomniałyście mi iiiiii właśnie zamówiłam sobie pingwinka, a chodził za mną od miesięcyi patrz pech chciał że akurat jest w promo na superpharmie
![]()
my używamy właśnie podczas wspólnych zabaw głównieWy o pingwinkach i wszystkim, a ja sama sobie radzę wyśmienice i nawet nie czuję potrzeby xD
Chociaż Stary ostatnio coś wpsominał o tym pingwinku, ale on by chciał coś czego moglibyśmy używac podczas wspólnych zabaw![]()
słyszałam od kilku osób że pingwinek robi cuda, patrze na ten lelo ale cena 2razy większapingwinek jest spoko, ale ja chyba wolę lelo sona![]()
no ja próbowałam kiedyś z innymi chłopami i jakoś za bardzo mnie to nie kręciło... ale może spróbujęmy używamy właśnie podczas wspólnych zabaw główniemamy całą kolekcje zabawek i gadżetów wszelakich i nie zawsze, bo nie zawsze, ale chętnie z nich korzystamy
![]()
Gratuluję
też myślałam, że robi cuda, póki nie spróbowałam lelosłyszałam od kilku osób że pingwinek robi cuda, patrze na ten lelo ale cena 2razy większa![]()
Gratulacje!Jest i moja beta
dawno nie sledziłam takich wątków.. ostatni gadżet kupiłam chyba z 2 lata temu. Dzięki... wjedzie może na walentynkisłyszałam od kilku osób że pingwinek robi cuda, patrze na ten lelo ale cena 2razy większa![]()