doolary12
Zaangażowana w BB
Dziękuję widzę że jesteś z mojego rocznika jak miło. I też na październikowych mamuśkach.Gratulacje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję widzę że jesteś z mojego rocznika jak miło. I też na październikowych mamuśkach.Gratulacje!
Ale masz rzeczywiście stwierdzony brak owulacji czy po prostu na podstawie pozostałych schorzeń wnioskujesz, ze ich nie ma?A ja mam pytanie. Mam to nieszczęsne PCOS, IO i niedoczynność tarczycy. Czy udało Wam się jakoś naturalnie przywrócić owulacje?
Muszę iść na monitoring, ale to dopiero marzec/kwiecień.
A kolejne pytanie kiedy najlepiej iść na monitoring jak mam nieregularny okres. Zazwyczaj 30-35 dni
Na problemy ze snem polecam ten suplement, ja tez mam koszmarnie płytki sen, budzi mnie każdy ruch męża i kazde przejeżdżające za oknem auto, jak wiem ze będę mieć ciężką noc, bo mam dużo stresu albo jest pełnia to biorę jedna kapsułkę przed snem i śpię jak dziecko do ranaJak tylko zniknę stąd na chwilę to wątek jest nie do nadrobienia!!! Ja wczoraj zaaplikowałam globulkę na infekcję, więc z trzonowaniem czekamy na czwartek. Temperatura ciągle niska.
Ja mam straszne problemy ze snem ostatnio, już jestem wykończona tym. Zasypiam o swoich godzianch 23-24, ale mam taki płytki sen, że mężu mnie jest w stanie wybudzić praktycznie wszystkim i budzę się i nie śpie już do 4-5..... MASAKRA. Już w powietrzu wisi kryzys sypialniany z mężem.. mam ochotę się wyprowadzić z łózka do innego pokoju, by tylko pospać troszkę ;D ale jak tu trzonować wtedy??!!!
Dziękuję widzę że jesteś z mojego rocznika jak miło. I też na październikowych mamuśkach.
Mi dziewczyny chyba na staraczkach 2021 tez narobiły chęci na i kupiliśmy go, jest naprawdę spoko na walentynki jak znalazł!dawno nie sledziłam takich wątków.. ostatni gadżet kupiłam chyba z 2 lata temu. Dzięki... wjedzie może na walentynki
Ooo jak już do nas zawitałaś to opowiadaj jak się czujesz kochana
Podglądam Was czasem, bo trzymam kciuki niezmiennie za Was, kreseczki Wasze mnie cieszą . No u mnie już się rozkręciły mdłości i wymioty niestety na całego, śpię non stop jak mój kot i czekam na wizytę piątkowa z niecierpliwością.Ooo jak już do nas zawitałaś to opowiadaj jak się czujesz kochana
myślę, że raz mam raz nie mam, bo jak mam to okres jest w miarę regularny, są jakiekolwiek objawy a mam cykle rozjechane totalnieAle masz rzeczywiście stwierdzony brak owulacji czy po prostu na podstawie pozostałych schorzeń wnioskujesz, ze ich nie ma?
Mam całe spektrum które wymieniłaś i udało mi się przywrócić naturalne owulacje albo jednym z wymienionych albo wszystkim jednocześnie:
- leczenie immunosupresyjne
- dieta z niskim ig
- suple
- UMIARKOWANY ruch (marsz albo rowerek stacjonarny w tętnie 110-120 przez godzinę optymalnie 5-6 razy w tygodniu)
Na problemy ze snem polecam ten suplement, ja tez mam koszmarnie płytki sen, budzi mnie każdy ruch męża i kazde przejeżdżające za oknem auto, jak wiem ze będę mieć ciężką noc, bo mam dużo stresu albo jest pełnia to biorę jedna kapsułkę przed snem i śpię jak dziecko do rana
Skład: Ekstrakt z korzenia kozłka lekarskiego der 4:1 (valeriana officinalis l), Ekstrakt z liścia melisy lekarskiej der 4:1 (melissa officinalis l), Tryptofan, Melatonina
Zobacz załącznik 1493643
Ja mieszkam w miejscu, w którym teoretycznie trzęsień ziemi nie ma... a nagle są :-0 ! Na skutek odwiertów natura się nieco zbuntowała... Nic na taką skalę, ale... w sumie nigdy nie wiadomo.Wczoraj padło pytanie za co jesteśmy wdzięczne...
Jestem wdzięczna za to, że żyjemy w kraju, w którym nie ma trzęsień ziemi, tsunami i innych żywiołów zagrażających życiu... Że nie musimy się martwić o to czy przeżyjemy my i nasi bliscy do jutra
Ja miałam przez conajmniej rok cykle bezowulacyjne a miesiączki regularne niemal co do dnia. Jedynie monitoring jest w stanie Ci dać pogląd na to czy te cykle są faktycznie bezowulacyjne.myślę, że raz mam raz nie mam, bo jak mam to okres jest w miarę regularny, są jakiekolwiek objawy a mam cykle rozjechane totalnie
Namówiłyście mnie też. Zamówię coś dla nas na walentynki a co mi tam. Co polecacie dla dwojga?Mi dziewczyny chyba na staraczkach 2021 tez narobiły chęci na i kupiliśmy go, jest naprawdę spoko na walentynki jak znalazł!