reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja miałam przez conajmniej rok cykle bezowulacyjne a miesiączki regularne niemal co do dnia. Jedynie monitoring jest w stanie Ci dać pogląd na to czy te cykle są faktycznie bezowulacyjne.
AMH też wskazuje na to że takie były bo bardzo dużo wzrosło, a przed montoringiem chciałabym jakoś wspomóc organizm mimo wszystko, bo i tak narazie nie mam możliwości na monitoring iść

reklama
Wiadomo, ze pytam dla koleżanki 😜 natomiast moja wątpliwość sprowadza się do tego - mamy, załóżmy, 10 dni abstynencji zatem wiemy, ze plemniki ucierpiały. Jak długo będą cierpiące? Kiedy się naprawią? Czy pierwszy wystrzał 🍾 po tej abstynencji będzie „kulawy” a potem już wszystko wraca do normy? Czy abstynencja taka albo dłuższa powoduje, że upośledza wszystkich żołnierzy i pozamiatane, można wrócić do tematu za 76dni?🤔
76 dni?
CHESZ ŻEBY CHŁOPU JAJKA PĘKŁY?

Ja nie mam żadnego żadnej marki :ninja2:
Ja też 😌
anne heche angel GIF by Aftermath TV

Namówiłyście mnie też. 😁Zamówię coś dla nas na walentynki a co mi tam. Co polecacie dla dwojga?
Tak typowo dla dwojga to ja nic nie mam ale sama chętnie bym coś takiego nabyła :D My wibratorów też używamy razem, na zasadzie- mąż kieruje i decyduje ale to ja odczuwam fizycznie, jakby nie było przyjemność obopólna :p A na walentynki znalazłam zdrapki z różnymi tekstami np. "wieczorem seks 69", "dzień bez odmawiania", "spełnienie Twoją fantazję" i jeśli nie wymyśle nic lepszego to je zamówię ale myślę że z takiego prezentu cieszyłby się najbardziej, już widzę jak zaciera ręce na myśl o zdrapywaniu kolejnych 😂

Ostatnia edycja:
Tak typowo dla dwojga to ja nic nie mam ale sama chętnie bym coś takiego nabyła :D My wibratorów też używamy razem, na zasadzie- mąż kieruje i decyduje ale to ja odczuwam fizycznie, jakby nie było przyjemność obopólna :p A na walentynki znalazłam zdrapki z różnymi tekstami np. "wieczorem seks 69", "dzień bez odmawiania", "spełnienie Twoją fantazję" i jeśli nie wymyśle nic lepszego to je zamówię ale myślę że z takiego prezentu cieszyłby się najbardziej, już widzę jak zaciera ręce na myśl o zdrapywaniu kolejnych 😂
Oooo! Fajny pomysł 😄

reklama
Do góry