reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja miałam przez conajmniej rok cykle bezowulacyjne a miesiączki regularne niemal co do dnia. Jedynie monitoring jest w stanie Ci dać pogląd na to czy te cykle są faktycznie bezowulacyjne.
AMH też wskazuje na to że takie były bo bardzo dużo wzrosło, a przed montoringiem chciałabym jakoś wspomóc organizm mimo wszystko, bo i tak narazie nie mam możliwości na monitoring iść

reklama
Wiadomo, ze pytam dla koleżanki 😜 natomiast moja wątpliwość sprowadza się do tego - mamy, załóżmy, 10 dni abstynencji zatem wiemy, ze plemniki ucierpiały. Jak długo będą cierpiące? Kiedy się naprawią? Czy pierwszy wystrzał 🍾 po tej abstynencji będzie „kulawy” a potem już wszystko wraca do normy? Czy abstynencja taka albo dłuższa powoduje, że upośledza wszystkich żołnierzy i pozamiatane, można wrócić do tematu za 76dni?🤔
76 dni?
CHESZ ŻEBY CHŁOPU JAJKA PĘKŁY?

Ja nie mam żadnego żadnej marki :ninja2:
Ja też 😌
anne heche angel GIF by Aftermath TV

Namówiłyście mnie też. 😁Zamówię coś dla nas na walentynki a co mi tam. Co polecacie dla dwojga?
Tak typowo dla dwojga to ja nic nie mam ale sama chętnie bym coś takiego nabyła :D My wibratorów też używamy razem, na zasadzie- mąż kieruje i decyduje ale to ja odczuwam fizycznie, jakby nie było przyjemność obopólna :p A na walentynki znalazłam zdrapki z różnymi tekstami np. "wieczorem seks 69", "dzień bez odmawiania", "spełnienie Twoją fantazję" i jeśli nie wymyśle nic lepszego to je zamówię ale myślę że z takiego prezentu cieszyłby się najbardziej, już widzę jak zaciera ręce na myśl o zdrapywaniu kolejnych 😂

Ostatnia edycja:
Tak typowo dla dwojga to ja nic nie mam ale sama chętnie bym coś takiego nabyła :D My wibratorów też używamy razem, na zasadzie- mąż kieruje i decyduje ale to ja odczuwam fizycznie, jakby nie było przyjemność obopólna :p A na walentynki znalazłam zdrapki z różnymi tekstami np. "wieczorem seks 69", "dzień bez odmawiania", "spełnienie Twoją fantazję" i jeśli nie wymyśle nic lepszego to je zamówię ale myślę że z takiego prezentu cieszyłby się najbardziej, już widzę jak zaciera ręce na myśl o zdrapywaniu kolejnych 😂
Oooo! Fajny pomysł 😄

reklama
Do góry