Taaak a jak widzę jak ćwiczy w domu to nie patrzę w tv tylko na niegoooJa też, obecnie, co dziwne, najbardziej kręci mnie mój facet
reklama
Brownie1992
Moderator
Kurva nawet sama zrobięI browwnie?
Dong
Fanka BB :)
No ok, tylko co chcesz przez to powiedzieć? Bo ja kojarzę jedynie, że nie da się podnieść AMH, np. suplami czy dietą. Są przypadki dziewczyn, które AMH mają, np. na poziomie mniej niż 1 i chciałyby to jakoś podnieść lekami itp., ale podobno na tę chwilę nie da się tego skutecznie zrobić."Z kolei podwyższone stężenie AMH we krwi – powyżej 6 ng/ml - jest obserwowane u kobiet z zespołem policystycznych jajników (PCOS). Świadczy o patologicznym wytwarzaniu tego hormonu przez dużą ilość pęcherzyków jajnikowych." (źródło: Klinika Bocian)
To, że AMH jest patologicznie wysokie w przypadku choroby, to jednak coś innego, do czego nikt nie chce zmierzać
Nasturtium
Mnie to on chyba nawet bardziej teraz kręci niż jak się poznaliśmy.Taaak a jak widzę jak ćwiczy w domu to nie patrzę w tv tylko na niegooo
Mam to samo, a seks jak już wiecie co was kręci… wiecie na co możecie sobie pozwolić etc.. jest obłędnyMnie to on chyba nawet bardziej teraz kręci niż jak się poznaliśmy.
Otrzepię rajstopki, poprawię koronę i grzecznie będę wyczekiwać na dni trzonowania .Wiem, że nie jest łatwo kochana
Ale jak to dziewczęta piszą, otrzepujemy rajstopki i do przodu
LadyCaro
widziałamNie otwieraj oczu
widziałamLink do: Ty | Oficjalna witryna Netflix
Dla mnie to trochę thriller, chociaż widzę, że jest zaklasyfikowany inaczej, ale polecam, mnie bardzo wciągnął.
No, ale dla mnie w top model była ładniejsza, teraz widać, że jest poprawiona i podobna do instakopii.Piękna jest Magda Karwacka, ta co była w top model. Wyświetla mi się na tik toku... Wow
Jor łelkom
Bolilol
a jesteś obecnie w ciąży, jesteś uczulona na jakiś składnik wina albo zamierzasz prowadzić pojazd mechaniczny?Powiedzcie mi ze nic się nie stanie jak wypije dzisiaj winko
reklama
LadyCaro
Powiedzcie mi ze nic się nie stanie jak wypije dzisiaj winko
Podziel się: