Nasturtium
Fanka BB :)
Nie piłam takiej wersji! Czyste najlepiej mi wchodzi, ale z aperolem też jest ok.Ooo, tak z tonicem to chętnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie piłam takiej wersji! Czyste najlepiej mi wchodzi, ale z aperolem też jest ok.Ooo, tak z tonicem to chętnie.
Na walentynki zrobiła wyjątekRujnujesz nam swoją wizję siebie. Powinny być czarne
Właśnie przeszłam z kwadratu na migdały. I dawno nie miałam takich krótkich. Aż dziwnie... Ale wygodnieŚliczne też sobie takie machnę, ale na kwadratach.
No tak, ale przy PCOS to ten wynik jest zaburzony. I jakość jajeczek jest chu**wa.Z tego co wiem, to tak realnie nie da się podnieść AMH. Można jedynie próbować podnieść jakość jajeczek
I browwnie?Zapraszam na Coffee
Ja mam kilkudobra, to zapraszam do powiedzenia: jaki aktor jest mega w Waszym typie!
Tylko prosze bez komenatrzy typu "Jezu jak on moze Ci się podobać" etc
W przedostatnim odcinku Akademii Płodności, był wywiad z jakimś profesorem, który zajmuje się leczeniem niepłodności. On tam właśnie wskazywał, że AMH jest najlepszym predyktorem funkcji jajnika i nie da się go poprawić.Pewnie tak, ale z drugiej strony lekarz mówił mi, że mogę się chwilę wstrzymać ze zrobieniem wyniku, to znaczy lepiej zrobić jak wyrównam masę ciała, ale ja tam w to nie bardzo wierzę.
Nosz koorva typów tyluJa mam kilku
Tom Hidlestone (nie wiem czy tak się pisze)
Henry Cavil
Właśnie że stylistką rozmawiałam, że nigdy czarnych nie miałamRujnujesz nam swoją wizję siebie. Powinny być czarne
Ja mam na maksa krótkie kwadraty, wcześniej na maksa długie szpice.Właśnie przeszłam z kwadratu na migdały. I dawno nie miałam takich krótkich. Aż dziwnie... Ale wygodnie