Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jeszcze jakieś 4-5 dnia zaczęłaś już nowy cykl?
DwuletniaNieźle , dwudniowa impreza
A flo nie jest płatna?w ogóle dopiero niedawno zauważyłam że w aplikacji flo jest od razu przewidywana data porodu jeśli w obecnym cyklu się uda
Opcja premium jest płatna, ale podstawowe funkcje takie jak wpisywanie tempki, sexu, objawów itd. jest darmoweA flo nie jest płatna?
U mnie tez atmosfera ostatnio licha ale to nie jest powód, ja mam wynagrodzenie złożone z podstawy+premia uznaniowa która stanowi 60-70% moich dochodów. warunków do pracy dla ciężarnej u mnie nie ma, jest bardzo zimno (na minusie) i dojście do mojego biura wymaga przejścia przez halę gdzie jeżdżą widlaki itd dlatego mój pracodawca może mnie zwolnić z obowiązku pracy z zachowaniem uposażenia ale wtedy naturalnie zabierze mi premię no bo z jakiej racji mam ją dostawać skoro mnie nie ma w pracy? A następnie macierzyński wyliczy mi się z dochodów wliczając te pomniejszone o premie. Musiałabym na głowę upaść żeby tak zrobić i stracić dziesiątki tysięcy złotych Dlatego ja zasadniczo nie mam innego wyboruja mam w sumie podobnie, dodatkowo beznadziejna atmosfera w pracy, ciągle jakieś komisje mobbingowe (muszę zeznawać albo jako świadek, albo jako przełożona tych co skarżą i tych co są oskarżeni), zaliczyłam już nawet sprawę w sądzie. Każda pierdoła urasta do rangi ogromnego problemu. Człowiek człowiekowi wilkiem. Tylko kucie i szczucie Ponadto praca pod ogromną presją i mijam setki ludzi każdego dnia w terminalu, którzy zapewne roznoszą setki chorób więc zrobię dokładnie tak samo jak Ty
Praca biurowa w temperaturze na minusie?U mnie tez atmosfera ostatnio licha ale to nie jest powód, ja mam wynagrodzenie złożone z podstawy+premia uznaniowa która stanowi 60-70% moich dochodów. warunków do pracy dla ciężarnej u mnie nie ma, jest bardzo zimno (na minusie) i dojście do mojego biura wymaga przejścia przez halę gdzie jeżdżą widlaki itd dlatego mój pracodawca może mnie zwolnić z obowiązku pracy z zachowaniem uposażenia ale wtedy naturalnie zabierze mi premię no bo z jakiej racji mam ją dostawać skoro mnie nie ma w pracy? A następnie macierzyński wyliczy mi się z dochodów wliczając te pomniejszone o premie. Musiałabym na głowę upaść żeby tak zrobić i stracić dziesiątki tysięcy złotych Dlatego ja zasadniczo nie mam innego wyboru
Za drzwiami biura mam na minusie żeby dojść do siebie musze przejść przez dwie hale, na jednej jest -5 a na drugiej chyba -25 wyobraź sobie co się dzieje w lato, 3/4 ludzi choruje non stop.Praca biurowa w temperaturze na minusie?
o fajnie wiedzieć, muszę sobie flo ściągnąćOpcja premium jest płatna, ale podstawowe funkcje takie jak wpisywanie tempki, sexu, objawów itd. jest darmowe
Rozumiem.Za drzwiami biura mam na minusie żeby dojść do siebie musze przejść przez dwie hale, na jednej jest -5 a na drugiej chyba -25 wyobraź sobie co się dzieje w lato, 3/4 ludzi choruje non stop.