reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
@Koralina95 bo Ty jesteś chyba nowa, a ja ostatnio się tu mało udzielam :) Dla mnie wyliczenia ciąży z OM są o kant dupy bo moje cykle są bardzo długie, często nawet po ponad 100 dni ;)

I muszę się tu przyznać, że was troszkę w styczniu oszukałam, bo kazałam sobie wpisać okres 29.01 :p bo nie chciałam być pusta jak bęben przed zwolnieniem blokady xD a tak w praktyce to nadal czekam. Dziś już 48 dzień cyklu :D

Mr Bean Reaction GIF

Ostatnia edycja:
ja liczę plamienia, bo mój okres to czasem 2 dni i kolejny dzień to już plamienia
o to to! Też tak właśnie mam. A tak z ciekawości zapytam, sprawdzałaś może endometrium? Bo ja mam teraz obsesję wszystkiego i boje się że to może oznaczać że jest cienkie choć te dwa dni to naprawdę sporo krwi i skrzepów ...

@Koralina95 bo Ty jesteś chyba nowa, a ja ostatnio się tu mało udzielam :) Dla mnie wyliczenia ciąży z OM są o kant dupy bo moje cykle są bardzo długie, często nawet po ponad 100 dni ;)

I muszę się tu przyznać, że was troszkę w styczniu oszukałam, bo okazałam sobie wpisać okres 29.01 :p bo nie chciałam być pusta jak bęben przed zwolnieniem blokady xD a tak w praktyce to nadal czekam. Dziś już 48 dzień cyklu :D

Mr Bean Reaction GIF
tak, wczoraj do Was dołączyłam 😬.

nie udało mi się jeszcze nadrobić wcześniejszych kresek, wiec średnio kojarzę Wasze historie :/. Termin z OM jest czysto orientacyjny, a każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie 😀

tak, wczoraj do Was dołączyłam 😬.

nie udało mi się jeszcze nadrobić wcześniejszych kresek, wiec średnio kojarzę Wasze historie :/. Termin z OM jest czysto orientacyjny, a każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie 😀

No u mnie żaden lekarz nigdy nie chce go tak rozpatrywać xD więc jak miałam prawidłową ciąże to po prostu za każdym razem grałam idiotkę, która nie pamiętam OM 🤷‍♀️ a dodam, że mieszkam w Warszawie i np. na 3 ciążę przerobiłam 3 różne szpitale

reklama
Do góry