reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

No u mnie żaden lekarz nigdy nie chce go tak rozpatrywać xD więc jak miałam prawidłową ciąże to po prostu za każdym razem grałam idiotkę, która nie pamiętam OM 🤷‍♀️ a dodam, że mieszkam w Warszawie i np. na 3 ciążę przerobiłam 3 różne szpitale
straszne to jest… co pacjent to przypadek, a oni nas wszystkie wrzucają do jednego worka 😏

reklama
Jezu, mam wyniki!

Załączniki

• IMG_7976.jpeg
    IMG_7976.jpeg
    48,7 KB · Wyświetleń: 194
reklama
Dzięki dziewczyny 😘❤️. Ledwo co do Was dołączyłam, a już się żegnam… Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i mam nadzieję, że zobaczymy się na październikowych mamusiach!

@Bolilol Twoje zaklęcie przyniosło mi szczęście, bo już spisywałam ten cykl na straty. A tu niespodzianka- dołączyłam do Was i zaczęły dziać się cuda 😬, dziękuję z całego ♥️

Do góry