reklama
Bolilol
Fanka BB :)
wspaniale! Czy lecisz na betę?Mam nadzieję że tak bo pojawiła się w ciągu 2 minut
Mrufka@@1
No oczywiście , już się szykuje żeby przed pracą zdążyć . Jestem tak obsrana , normalnie ręce mi się trzęsą !wspaniale! Czy lecisz na betę?
Bolilol
nic dziwnego! to jeżeli będziesz prowadzić auto, to jedz ostrożnie bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za super betę i proga!No oczywiście , już się szykuje żeby przed pracą zdążyć . Jestem tak obsrana , normalnie ręce mi się trzęsą !
Mrufka@@1
Ja nie prowadząca także spoko , o matkonic dziwnego! to jeżeli będziesz prowadzić auto, to jedz ostrożnie bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za super betę i proga!
Bolilol
oddychaj oddychaj! I przeproś męża za to, że się obazilas za jego słowaJa nie prowadząca także spoko , o matko
Kaala
@Mrufka@@1 trzymam mocno mocno kciuki ! i czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety
Aktualnie jestem w pracy i będę zerkać co jakiś czas na forum czy wrzuciłaś wyniki
Aktualnie jestem w pracy i będę zerkać co jakiś czas na forum czy wrzuciłaś wyniki
Mrufka@@1
Wgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć
ewm
Czekamy na super wieściWgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć
reklama
Podziel się: