Pati2388
Fanka BB :)
Trzymam kciuki dawaj szybko znać jak wynikiStoję pod diagnostyka otwierają o 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki dawaj szybko znać jak wynikiStoję pod diagnostyka otwierają o 7
trzymam kciuki za betę!Hej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację .... ( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
o której wyniki?Stoję pod diagnostyka otwierają o 7
Powiedziała że do wieczora ale będę od 12 sprawdzać . Matko a wczoraj miałam takiego dola i wieczorem wina się napilam. Wgl nie wierzyłam że mogło się udać bo jedyne co to lekko czuję brzuch , cycki mam jak dętki a zawsze mnie mega bolały na początku.o której wyniki?
Och jaka piekna wiadomość z ranaHej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację .... ( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
Jezu… ale super !!!!!!Hej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację .... ( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
Powiedziała że do wieczora ale będę od 12 sprawdzać . Matko a wczoraj miałam takiego dola i wieczorem wina się napilam. Wgl nie wierzyłam że mogło się udać bo jedyne co to lekko czuję brzuch , cycki mam jak dętki a zawsze mnie mega bolały na początku.
Jeśli się zastanawiacie co robię to jadę metrem i oglądam test hahaZobacz załącznik 1493145