reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Powiedziała że do wieczora ale będę od 12 sprawdzać . Matko a wczoraj miałam takiego dola i wieczorem wina się napilam. Wgl nie wierzyłam że mogło się udać bo jedyne co to lekko czuję brzuch , cycki mam jak dętki a zawsze mnie mega bolały na początku.

Jeśli się zastanawiacie co robię to jadę metrem i oglądam test hahaZobacz załącznik 1493145
A ile jesteś dpo ?

reklama
a zdarzało Ci się już tak na lekach?

Mnie też temperatura dziś zawiodła...
Ja odstawiłam leki i czekam az cykl wróci na normalne tory i bedzie w regularny jak kiedyś

Sad Ice Cream GIF

A u mnie dziś taka sytuacja 😅 Diabełek nie wygrał i do tego stwierdzam, że moje ciało jest mega inteligentne, bo dobrze wiedziało, że biję się z myślami i kompletnie nie czułam owulacji 😱 Do tego po tamtym incydencie jak miałam mokre gacie później śluz się jakoś cofnął i był taki sobie (a u mnie szczyt śluzu to prawdziwy szczyt śluzu 🤣)

Załączniki

• IMG_4433.jpeg
    IMG_4433.jpeg
    52,8 KB · Wyświetleń: 80
A u mnie dziś taka sytuacja 😅 Diabełek nie wygrał i do tego stwierdzam, że moje ciało jest mega inteligentne, bo dobrze wiedziało, że biję się z myślami i kompletnie nie czułam owulacji 😱 Do tego po tamtym incydencie jak miałam mokre gacie później śluz się jakoś cofnął i był taki sobie (a u mnie szczyt śluzu to prawdziwy szczyt śluzu 🤣)
no i pieknie

Bravo GIF by Abstra

reklama
Do góry