reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
nic dziwnego! to jeżeli będziesz prowadzić auto, to jedz ostrożnie ;) bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za super betę i proga! 😘🤞
Ja nie prowadząca także spoko , o matko
Nervous The Big Bang Theory GIF

@Mrufka@@1 trzymam mocno mocno kciuki ! 🤞🤞🤞 i czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety ❤️

Aktualnie jestem w pracy i będę zerkać co jakiś czas na forum czy wrzuciłaś wyniki 😇

Wgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć 😅

Wgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć 😅
Czekamy na super wieści 😍😍

reklama
Do góry