reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja jestem jakaś niedoje*ana dzisiaj*. Co to Dark Passenger?

*Wcześniej pytałam co to buty do exo.
Kolejne pytanie brzmi: co to baby boomer na paznokciach? Coś z forum??? 😁😏
ah nie bo tego nie warto rozumieć. Pisałam wcześniej że mówię dark passenger na mojego pierdolca zakupowego (Dexter mówił tak o swoim pierdolcu zabijania)

reklama
ja w ogóle mam orgomne pazy, jak byłam dzieckiem i były takie plastikowe tipsy, to tips który dla normalych ludzi był na wskazujący dla mne był na mały. I w ogóle mam duże dłonie

nieeeee, ja mam zamiar teraz naturalne z tym świecącym pyłkiem w którym się zabujałam :D
PhotoEditor_20190827_211200257.jpg
Fajne!

Nieee :) to zależy od przełożonego. Jak pracowałam na Śląsku to się czepiali, tutaj przeniosłam się już z tatuażami i w sumie jest lajcik. Przeca ręki se nie obetnę 🤷‍♀️ teraz się troszkę pozmieniało i już można mieć tatuaże :) na dłoni nie można xD a ja akurat mam ale Komendant musi to jakoś przeboleć. W sumie tylko raz cis pobuczał, że to tak nie wypada, powiedziałam, ze nie wypada to kraść xD i na tym się skończyło 🤣
Czyzby mundurowka ?

reklama
Do góry