Nasturtium
Fanka BB :)
To ja czasem sobie białą czekoladę maczam w nuteliiTak! Polecam każdą kostkę czekolady maczać w Nutelli
Kombo endorfinowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja czasem sobie białą czekoladę maczam w nuteliiTak! Polecam każdą kostkę czekolady maczać w Nutelli
Kombo endorfinowe
Takie kanapki z czekolady można powiedzieć, posypanie orzechami też jest fajne, no w sumie spora dawka magnezu .To ja czasem sobie białą czekoladę maczam w nutelii
dokładnie tak, teraz wprowadziłam resweratlor (na endo) i comabyćtobędziezm, w poprzednim cyklu wprowadzałam acc (), konzym q10 i L-karnityna (oba na endo). Ale można też pewnie coś do diety. Zależy kto jak czuje - mi akurat to pomaga, ale pewnie kogoś może obciążyćCoś nowego, czyli na przykład? Nowe suple, nowe badania?
Jestem Twoim StarymJa zrobiłam kwadraty, ale nie takie "ostre", tylko zaokrąglone. Króciutkie, bo już mi sę znudziły długie, a u mnie takie spoko wyglądają, bo mam długą płytkę.
Mój Stary to w ogóle twierdzi, że po choooy maluję, ale ja lubię.
Ja mam tak samo, nazywam ten pokoik, a właściwie dwa, bo my mieszkamy na dwa domy (w weekendy na wsi) pierdolnikami . I mam nadzieję, że niedługo znajdą inne zastosowanie.mają swój pokój
A tak poważnie, to mamy jeden wolny pokój, taki niezagospodarowany/gościnny i tam trzymam większość swoich pierdół. Jak będę w ciąży to nas czeka przemeblowanie tego pokoju pod pokój dla dziecka i rozniesienie tego wszystkiego po innych pomieszczeniach/przemeblowanie innych pomieszczeń
esu u nas tak samo xD pokój dla dziecka, który stał się graciarnią, bo nie ma dzieckamają swój pokój
A tak poważnie, to mamy jeden wolny pokój, taki niezagospodarowany/gościnny i tam trzymam większość swoich pierdół. Jak będę w ciąży to nas czeka przemeblowanie tego pokoju pod pokój dla dziecka i rozniesienie tego wszystkiego po innych pomieszczeniach/przemeblowanie innych pomieszczeń
Ja to kiedyś byłam suplomaniaczką, ogromną frajdę dawało mi czytanie badań i wprowadzanie coraz to nowych, potem lekarz kazał mi wszelkie odstawić i teraz podchodzę do nich z dużym dystansem, biorę raptem kilka.dokładnie tak, teraz wprowadziłam resweratlor (na endo) i comabyćtobędziezm, w poprzednim cyklu wprowadzałam acc (), konzym q10 i L-karnityna (oba na endo). Ale można też pewnie coś do diety. Zależy kto jak czuje - mi akurat to pomaga, ale pewnie kogoś może obciążyć
Yummy!Takie kanapki z czekolady można powiedzieć, posypanie orzechami też jest fajne, no w sumie spora dawka magnezu .
to mój Stary jest tyoem naturalność, generalnie nie lub za długich i właśnie innych kształtów niż po prostu ma paz xD jakbym bardzo pragnęła, to bym sobie zrobiła te kwadraty, ale sama mam watpliwości, wiec odpuścilam juzJa zrobiłam kwadraty, ale nie takie "ostre", tylko zaokrąglone. Króciutkie, bo już mi sę znudziły długie, a u mnie takie spoko wyglądają, bo mam długą płytkę.
Mój Stary to w ogóle twierdzi, że po choooy maluję, ale ja lubię.
My nazywamy tą graciarnię pokojem przyszłościowymesu u nas tak samo xD pokój dla dziecka, który stał się graciarnią, bo nie ma dziecka