reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Coś nowego, czyli na przykład? Nowe suple, nowe badania?
dokładnie tak, teraz wprowadziłam resweratlor (na endo) i comabyćtobędziezm, w poprzednim cyklu wprowadzałam acc (😅🤦‍♀️), konzym q10 i L-karnityna (oba na endo). Ale można też pewnie coś do diety. Zależy kto jak czuje - mi akurat to pomaga, ale pewnie kogoś może obciążyć

mają swój pokój 🤣
A tak poważnie, to mamy jeden wolny pokój, taki niezagospodarowany/gościnny i tam trzymam większość swoich pierdół. Jak będę w ciąży to nas czeka przemeblowanie tego pokoju pod pokój dla dziecka i rozniesienie tego wszystkiego po innych pomieszczeniach/przemeblowanie innych pomieszczeń
Ja mam tak samo, nazywam ten pokoik, a właściwie dwa, bo my mieszkamy na dwa domy (w weekendy na wsi) pierdolnikami ;). I mam nadzieję, że niedługo znajdą inne zastosowanie.

mają swój pokój 🤣
A tak poważnie, to mamy jeden wolny pokój, taki niezagospodarowany/gościnny i tam trzymam większość swoich pierdół. Jak będę w ciąży to nas czeka przemeblowanie tego pokoju pod pokój dla dziecka i rozniesienie tego wszystkiego po innych pomieszczeniach/przemeblowanie innych pomieszczeń
esu u nas tak samo xD pokój dla dziecka, który stał się graciarnią, bo nie ma dziecka

dokładnie tak, teraz wprowadziłam resweratlor (na endo) i comabyćtobędziezm, w poprzednim cyklu wprowadzałam acc (😅🤦‍♀️), konzym q10 i L-karnityna (oba na endo). Ale można też pewnie coś do diety. Zależy kto jak czuje - mi akurat to pomaga, ale pewnie kogoś może obciążyć
Ja to kiedyś byłam suplomaniaczką, ogromną frajdę dawało mi czytanie badań i wprowadzanie coraz to nowych, potem lekarz kazał mi wszelkie odstawić i teraz podchodzę do nich z dużym dystansem, biorę raptem kilka.

Takie kanapki z czekolady można powiedzieć, posypanie orzechami też jest fajne, no w sumie spora dawka magnezu :D.
Yummy!
Szkoda, że nie jem słodkiego ;) W ogóle dzisiaj mam taki dzień, że pochłonęłabym wszystko co jest w zasięgu ręki. Poza tym czuję się jak na @.

Ja zrobiłam kwadraty, ale nie takie "ostre", tylko zaokrąglone. Króciutkie, bo już mi sę znudziły długie, a u mnie takie spoko wyglądają, bo mam długą płytkę.
Mój Stary to w ogóle twierdzi, że po choooy maluję, ale ja lubię.
to mój Stary jest tyoem naturalność, generalnie nie lub za długich i właśnie innych kształtów niż po prostu ma paz xD jakbym bardzo pragnęła, to bym sobie zrobiła te kwadraty, ale sama mam watpliwości, wiec odpuścilam juz

reklama
Do góry