reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
ja w ogóle mam orgomne pazy, jak byłam dzieckiem i były takie plastikowe tipsy, to tips który dla normalych ludzi był na wskazujący dla mne był na mały. I w ogóle mam duże dłonie
też tak mam! Mam generalnie duże dłonie, szerokie paluchy (moja obrączka ma większy rozmiar niż męża!) i pazury też mam szerokie, dlatego noszę długie i migdały, bo w kwadratach to wygląda dramatycznie.

też tak mam! Mam generalnie duże dłonie, szerokie paluchy (moja obrączka ma większy rozmiar niż męża!) i pazury też mam szerokie, dlatego noszę długie i migdały, bo w kwadratach to wygląda dramatycznie.
ej a jaki masz rozmiar obrączki? Ja mam 16, podczas gdy moje koleżanki mają jakieś 10/12 xD a Stary ma chyba z 22, ale on ma ponad 2 metry wzrostu więc wszystko ma większe (hehehe)

ej a jaki masz rozmiar obrączki? Ja mam 16, podczas gdy moje koleżanki mają jakieś 10/12 xD a Stary ma chyba z 22, ale on ma ponad 2 metry wzrostu więc wszystko ma większe (hehehe)
ja mam 20 z soczewką, mogła być 19, ale mi w upały palce puchną, więc wybrałam większą i zaręczynowym "blokuję". Mąż ma 18 :D

nieeeee, ja mam zamiar teraz naturalne z tym świecącym pyłkiem w którym się zabujałam :D
PhotoEditor_20190827_211200257.jpg
oo ładne. We wtorek idę na paziory to może sobie takie machnę 😎 tylko na kwadratach

reklama
no ja mam ogromne - i to nie tak, że to są serdelki, po prostu mam wielką całą dłoń i długie paluchy, więc mam wszystko proporcjonalne. Ale stopę też mam 41/42 rozmiar.
no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupła

Do góry