Bolilol
Fanka BB :)
to zależy z czym masz problem - ja to biorę na endometrium. Czy działa, to Ci powiem w sobotę po usga propos jakie Q10 i l-karnityne byście poleciły? Dark passenger ciągle głodny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zależy z czym masz problem - ja to biorę na endometrium. Czy działa, to Ci powiem w sobotę po usga propos jakie Q10 i l-karnityne byście poleciły? Dark passenger ciągle głodny
ej no wlasnie jak mam za długie to też widzę, że robie dużo literówekMam tak samo! Cała morda podrapana!
A poza tym nie mogę w odpowiednim tempie stukać na klawiaturze
też tak mam! Mam generalnie duże dłonie, szerokie paluchy (moja obrączka ma większy rozmiar niż męża!) i pazury też mam szerokie, dlatego noszę długie i migdały, bo w kwadratach to wygląda dramatycznie.ja w ogóle mam orgomne pazy, jak byłam dzieckiem i były takie plastikowe tipsy, to tips który dla normalych ludzi był na wskazujący dla mne był na mały. I w ogóle mam duże dłonie
ej a jaki masz rozmiar obrączki? Ja mam 16, podczas gdy moje koleżanki mają jakieś 10/12 xD a Stary ma chyba z 22, ale on ma ponad 2 metry wzrostu więc wszystko ma większe (hehehe)też tak mam! Mam generalnie duże dłonie, szerokie paluchy (moja obrączka ma większy rozmiar niż męża!) i pazury też mam szerokie, dlatego noszę długie i migdały, bo w kwadratach to wygląda dramatycznie.
a nie jest tak że Q10 to generalnie dobrze brać? By na przykład nie wyglądać jak babcia dziecka gdy w końcu się pojawito zależy z czym masz problem - ja to biorę na endometrium. Czy działa, to Ci powiem w sobotę po usg
ja mam 20 z soczewką, mogła być 19, ale mi w upały palce puchną, więc wybrałam większą i zaręczynowym "blokuję". Mąż ma 18ej a jaki masz rozmiar obrączki? Ja mam 16, podczas gdy moje koleżanki mają jakieś 10/12 xD a Stary ma chyba z 22, ale on ma ponad 2 metry wzrostu więc wszystko ma większe (hehehe)
oo ładne. We wtorek idę na paziory to może sobie takie machnę tylko na kwadratachnieeeee, ja mam zamiar teraz naturalne z tym świecącym pyłkiem w którym się zabujałam
o kurva, faktycznie nie myslalam, ze spotkam kobiete z wiekszymi paluchami niż mojeja mam 20 z soczewką, mogła być 19, ale mi w upały palce puchną, więc wybrałam większą i zaręczynowym "blokuję". Mąż ma 18
no ja mam ogromne - i to nie tak, że to są serdelki, po prostu mam wielką całą dłoń i długie paluchy, więc mam wszystko proporcjonalne. Ale stopę też mam 41/42 rozmiar.o kurva, faktycznie nie myslalam, ze spotkam kobiete z wiekszymi paluchami niż moje
no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupłano ja mam ogromne - i to nie tak, że to są serdelki, po prostu mam wielką całą dłoń i długie paluchy, więc mam wszystko proporcjonalne. Ale stopę też mam 41/42 rozmiar.