reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Ja zrobiłam kwadraty, ale nie takie "ostre", tylko zaokrąglone. Króciutkie, bo już mi sę znudziły długie, a u mnie takie spoko wyglądają, bo mam długą płytkę.
Mój Stary to w ogóle twierdzi, że po choooy maluję, ale ja lubię.
mój powiedział że rozumie że na początku randkowania to robiłam ale nie rozumie po cholere teraz się wyglupiam z malowaniem 🤦🏻‍♀️😅

reklama
dokładnie tak, teraz wprowadziłam resweratlor (na endo) i comabyćtobędziezm, w poprzednim cyklu wprowadzałam acc (😅🤦‍♀️), konzym q10 i L-karnityna (oba na endo). Ale można też pewnie coś do diety. Zależy kto jak czuje - mi akurat to pomaga, ale pewnie kogoś może obciążyć
a propos jakie Q10 i l-karnityne byście poleciły? Dark passenger ciągle głodny 😅

to mój Stary jest tyoem naturalność, generalnie nie lub za długich i właśnie innych kształtów niż po prostu ma paz xD jakbym bardzo pragnęła, to bym sobie zrobiła te kwadraty, ale sama mam watpliwości, wiec odpuścilam juz
Baby boomera se jebnij na kwadratach, naturalne i ładne będą, odrost też nie rzuca się w oczy.

Baby boomera se jebnij na kwadratach, naturalne i ładne będą, odrost też nie rzuca się w oczy.
nieeeee, ja mam zamiar teraz naturalne z tym świecącym pyłkiem w którym się zabujałam :D
PhotoEditor_20190827_211200257.jpg

Ja mam tak samo, nazywam ten pokoik, a właściwie dwa, bo my mieszkamy na dwa domy (w weekendy na wsi) pierdolnikami ;). I mam nadzieję, że niedługo znajdą inne zastosowanie.
no właśnie jak będę w ciąży, to będę przemeblowywać chałupę, bo my generalnie mamy trochę tych pomieszczeń, ale mąż budował ten dom pod siebie, bo nie spodziewał się chyba, że mu się jakaś baba wprowadzi 😅 w pokoju potencjalnego dziecka jest moja szafa, mój pierdolnik i taki gościnny pokój, więc pewnie ciążę będę wykorzystywać na przeorganizowanie przestrzeni trochę w całym domu, bo teraz jesteśmy wstrzymani trochę i nie wiemy jak to zrobić, bo jak dziecka nie będzie, to też tam będzie trzeba umeblować pode mnie bardziej

reklama
Do góry