reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a kto i kiedy chce od Was paragon w takiej sytuacji?😮 pytam bo pracuję na lotnisku i jeszcze zdziwiona tym co czytam 🤔
W biurze reklamacyjnym Ryanaira pytali, czy mam paragon, czy walizka jest jakiejś marki, ile kosztowała itd. Mysle, ze to weryfikują.
Paragony obecnie przy zakupie przez neta są wysyłane na maila, wiec 🤷‍♀️ mowie, ze nie mam i już 🙈

reklama
no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupła
no to podobnie jak ja. Ja mam 172 i ważę 68-70kg, zależy czy akurat jem w miarę zdrowo, czy wjeżdża pyszne przez cały tydzień :D

no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupła
Mam podobnie stopa 40/41 wzrost 170cm waga 61 i też szczupła jestem a dlaczego może wzbudzać odrazę? Ja zawsze mówię kości mam ciężkie 🤣

Bolilol, możesz mnie dodać do listy testujących na 28.02. ?
Dziewczyny, po ilu dniach od pojawienia się u Was śluzu płodnego macie owulacje?

W biurze reklamacyjnym Ryanaira pytali, czy mam paragon, czy walizka jest jakiejś marki, ile kosztowała itd. Mysle, ze to weryfikują.
Paragony obecnie przy zakupie przez neta są wysyłane na maila, wiec 🤷‍♀️ mowie, ze nie mam i już 🙈
No to jestem w szoku 🤔 w jakiś sposób na pewno muszą zweryfikować wartość roszczenia bo każdy by mówił, że walizka warta miliony monet bez dowodu i wiadomo co by się działo 😅 🤑w każdym razie aż chyba zajrzę jutro do przepisów bo nie wiem czy tak naprawdę mają prawo oczekiwać dokumentów, czy to już ich wewnętrzne widzimisię😉

reklama
rurka pokazała mi, że dziewczyny potrafią ważyć niby "dużo", a mieć takie ciało, że 🤤
Ale generalnie rurka wyleczyła mnie z miliona kompleksów ;)
znaczy ja nie mam nawet 1 kompleksu na punkcie mojej wag czy ciała, ale tak mówię, jak jest. Słyszysz kobieta 70 kg to widzisz w głowie ulaną osobę, a przynajmniej większość ludzi tak widzi

Do góry