reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

a kto i kiedy chce od Was paragon w takiej sytuacji?😮 pytam bo pracuję na lotnisku i jeszcze zdziwiona tym co czytam 🤔
W biurze reklamacyjnym Ryanaira pytali, czy mam paragon, czy walizka jest jakiejś marki, ile kosztowała itd. Mysle, ze to weryfikują.
Paragony obecnie przy zakupie przez neta są wysyłane na maila, wiec 🤷‍♀️ mowie, ze nie mam i już 🙈

reklama
no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupła
no to podobnie jak ja. Ja mam 172 i ważę 68-70kg, zależy czy akurat jem w miarę zdrowo, czy wjeżdża pyszne przez cały tydzień :D

no ja mam stope 40. Łapy duże. Też jestem wysoka dosć, mam 173 i moja waga może wzbudzać odrazę niektórych mężczyzyzn xD bo ważę 68 kg, ale jestem szczupła
Mam podobnie stopa 40/41 wzrost 170cm waga 61 i też szczupła jestem a dlaczego może wzbudzać odrazę? Ja zawsze mówię kości mam ciężkie 🤣

Bolilol, możesz mnie dodać do listy testujących na 28.02. ?
Dziewczyny, po ilu dniach od pojawienia się u Was śluzu płodnego macie owulacje?

W biurze reklamacyjnym Ryanaira pytali, czy mam paragon, czy walizka jest jakiejś marki, ile kosztowała itd. Mysle, ze to weryfikują.
Paragony obecnie przy zakupie przez neta są wysyłane na maila, wiec 🤷‍♀️ mowie, ze nie mam i już 🙈
No to jestem w szoku 🤔 w jakiś sposób na pewno muszą zweryfikować wartość roszczenia bo każdy by mówił, że walizka warta miliony monet bez dowodu i wiadomo co by się działo 😅 🤑w każdym razie aż chyba zajrzę jutro do przepisów bo nie wiem czy tak naprawdę mają prawo oczekiwać dokumentów, czy to już ich wewnętrzne widzimisię😉

reklama
rurka pokazała mi, że dziewczyny potrafią ważyć niby "dużo", a mieć takie ciało, że 🤤
Ale generalnie rurka wyleczyła mnie z miliona kompleksów ;)
znaczy ja nie mam nawet 1 kompleksu na punkcie mojej wag czy ciała, ale tak mówię, jak jest. Słyszysz kobieta 70 kg to widzisz w głowie ulaną osobę, a przynajmniej większość ludzi tak widzi

Do góry