Owulacja
Fanka BB :)
Wszystkiego podwójnego ;* ;*A ja nie wiem, czy mi znów z dwóch jajników owu nie idzie. Najpierw mnie lewy jajnik bolał, a teraz tak mnie prawy napieprza, że aż do nogi idzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego podwójnego ;* ;*A ja nie wiem, czy mi znów z dwóch jajników owu nie idzie. Najpierw mnie lewy jajnik bolał, a teraz tak mnie prawy napieprza, że aż do nogi idzie
Zawsze mowie, ze nie mam paragonu a walizka leciała pierwszy raz i była nowaZnam doskonale tę procedurę, nie działa niestety po 2 latach od zakupu.
Kupiłam chwile przed Covidem (chwila przerw w podróżach)- potem latałam z plecakami.
W zasadzie po 3 latach to sie stało.
no nie wiemAle to taki pozytywny ból jest
Ja tak nie potrafię, niestety.Zawsze mowie, ze nie mam paragonu a walizka leciała pierwszy raz i była nowa
ja tam wolę twarde walizki i nigdy mnie w wielokrotnych podróżach nie zawiodły ale jakie by nie były - ważne by miały dodatkowe kieszenie w środku plus polecam organizery do walizek. Można w nich trzymać nie tylko bieliznę ale i koszulki np. Mega sobie chwalimy z mężem i na pewno młodzieży będzie łatwiej utrzymać porządekTak napewno sam sobie będzie wybierał bo jeszcze kupię nie taka jak trzeba wtedy będzie dramat
No tu akurat jeśli chodzi o porządek to nie muszę się martwić bo młody zawsze lubi porządek więc zobaczymy co sobie wybierzeja tam wolę twarde walizki i nigdy mnie w wielokrotnych podróżach nie zawiodły ale jakie by nie były - ważne by miały dodatkowe kieszenie w środku plus polecam organizery do walizek. Można w nich trzymać nie tylko bieliznę ale i koszulki np. Mega sobie chwalimy z mężem i na pewno młodzieży będzie łatwiej utrzymać porządek
Nigdy organizerów nie używałam. Zawsze zwijam ciuchy w rolki, żeby miejsce zaoszczędzić.ja tam wolę twarde walizki i nigdy mnie w wielokrotnych podróżach nie zawiodły ale jakie by nie były - ważne by miały dodatkowe kieszenie w środku plus polecam organizery do walizek. Można w nich trzymać nie tylko bieliznę ale i koszulki np. Mega sobie chwalimy z mężem i na pewno młodzieży będzie łatwiej utrzymać porządek
Odkryłam dawne pytanie, na które zapomniałam odpowiedzieć ;-)Dziewczyny, szczepiłyście się na covid/planujecie się jeszcze zaszczepić?
Pytam tak o, bo jak nie ma nowych postów w w moich wątkach, to mi się ten o szczepieniach na covid z głównej strony pokazuje, i tak jestem ciekawa jak to wśród staraczek.
Ja się nie zaszczepiłam i nie planuje już tego zrobić.
Ja bym się na to nie zdecydowała - teraz. Może rozważyłabym to, gdybym była młodsza na przykład i leczyła się latami... Po prostu: jeśli nie będziemy mieć własnego dziecka, to nie będziemy mieć go wcale...Fajnie, że o tym piszesz, bo jestem bardzo ciekawa waszych przemyśleń na temat ivf z komórką dawcy. Mój mąż tego nie rozumie, a ja nie wiem czy będę w stanie pokochać „nie swoje” dziecko. I jak ono zareaguje kiedy się dowie, że nie jestem biologiczną mamą. Za dużo myślę? Przesadzam? Latem przylatujemy do Polski i poważnie staniemy przed wyborem takiej opcji.
Zaszczepimy się tylko dlatego, żeby do USA nas wpuścili. Chociaż tam chyba wpuszczają po 2 dawkach- nie liczy się termin, a my jesteśmy po 3.Dziewczyny, szczepiłyście się na covid/planujecie się jeszcze zaszczepić?
Pytam tak o, bo jak nie ma nowych postów w w moich wątkach, to mi się ten o szczepieniach na covid z głównej strony pokazuje, i tak jestem ciekawa jak to wśród staraczek.
Ja się nie zaszczepiłam i nie planuje już tego zrobić.