reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Znam doskonale tę procedurę, nie działa niestety po 2 latach od zakupu😉.
Kupiłam chwile przed Covidem (chwila przerw w podróżach)- potem latałam z plecakami.
W zasadzie po 3 latach to sie stało.
ale czemu ma nie działać 2 lata od zakupu?🤔 ja teraz po przylocie z Dominikany reklamowałam walizkę, którą kupiłam w 2019 roku i tak też zeznałam. Zadeklarowałam, że była kupiona za 500 zł, oczywiście lekko na wyrost 😉 i dostałam voucher na nową w wysokości 300 zł.

Ja też dziś sobie zrobiłam podwójny orgazm… mąż w pracy a ja pojechałam zrobić nowe usta 🤣🤣 ten orgazm nawet jest potrójny jak patrzę na moje usta 🤣 finalnie mam nadzieje, że mąż będzie miał podwójny orgazm z tymi warami🤣🤣🤣 PS. U mnie dalej sypie śnieg 🙄
łoooo, ale fajnie, też bym chciała, ale się cykam. Pierwszy raz robiłaś czy już jesteś weteranka?

ja też zwijam i też się sprawdza wtedy organizer😉 dzięki tym patentom spakowałam się na 9 dni zwiedzania Hiszpanii w plecak, który łapie się jako kabinowy w WizzAir i miałam ze sobą 3 dodatkowe pary butów oprócz tych na nogach 😈
Nice! Ja w mały plecak + kabinówkę zapakowałam się na dwa tygodnie do Gruzji. Licząc kapcie to też miałam trzy pary dodatkowych butów ;)
Muszę obadać sobie te organizery :)

Ale w Polsce też już nie ma 🤔
A nieee, to wiem, w Polsce w ogóle nie było połowy zakazów i nakazów tutejszych... Poza tym znam wiele osób, które i tak z covidem chodziły swobodnie po świecie. Taka mega izolacja była chyba tylko na początku? Łącznie z policją dzwoniącą domofonem (sąsiedzi mojej mamy mieli takie przyjemności - nawet nie chorzy, ale po powrocie z zagranicy).

Ja zapytałam o to jakiś czas temu, bo to, że tyle osób w koło się poszczepilo a ja nie, wzbudza we mnie wyrzuty sumienia 😶
Jak szczepionki były dostępne dla mojej grupy wiekowej, to byłam w ciąży i się bałam zaszczepić. Potem byłam w połogu i jak już miałam się szczepić to coś się ze mną zadziało i podejrzewano u mnie udar (ostatecznie prawdopodobnie była to migrena z aurą), a potem, jak już znów mieliśmy się szczepić, to zachowaliśmy (mąż przyniósł z pracy, nasze dziecko miało 4 miesiące i też miało covid). I tak od tamtego czasu nie było u nas tematu szczepień. Moja córka od września chodzi do żłobka, teraz jest przeziębiona z wysoką gorączką: w przychodni zrobili testy, to nie covid. Temat szczepień ucichł, temat zgonów z powodu covid jakoś w sumie też. Nie wiem czy rozmyślać na ten temat czy już "odpuścić". 😐
Chyba powiedziałabym, że odpuścić. Na tym etapie ten byt wyewoluował już pewnie w tak różnych kierunkach, że kto wie, co na niego w ogóle zadziała...

reklama
to jest cover , wcześniej w tym miejscu miałam coś, co wiązało się z moim facetem sprzed lat🫣 tak wiem, nikt normalny tak nie robi 🤣 ale młoda byłam wtedy, głupia i zakochana. W każdym razie poprzednia dziara zdeterminowało kolor to już poszłam za ciosem
Ja sobie też zrobiłam ostatnio 🥀

Załączniki

• Screenshot_20230205-185451_Messenger.jpg
    Screenshot_20230205-185451_Messenger.jpg
    298,7 KB · Wyświetleń: 73
Do góry