reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Mi się magnesy przyczepiają do drzwi wejściowych do domu 😁
W sumie też dobry patent i więcej powierzchni do przyczepiania.
My mamy mini lodówkę o wysokości 80 cm, także przy częstotliwości naszych podróży nie dziwota, że już miejsca tam nie ma xD.

Z tymi perfumami też do końca to nieprawda nie jest- mam ich sporą kolekcję. Kilka flakonów mam unikatowych- wycofanych z produkcji i staram się na takie unikaty polować.

Ale się jaram!!

@Kala1201 niestety te babyplany potrafią mieć cienie, też się na to nacielam w poprzednim cyklu :( ale jak jesteś 9-10dpo, to jeszcze nie odkładaj testów, jeszcze na spokojnie dwa-trzy dni sobie daj chociaż :)

@anyżowe_love przykro mi :(

@Brownie1992 czy ja mam Cię opierdolic za za słabe opierdalanie? 😂

@Owulacja ja niestety nic nie skradnę, bo jestem taka chora, że nawet nie wiem czy będę w stanie po temperaturze wskazać kiedy była owulka 😂 a do tego olałam monitoring w tym cyklu, olałam trochę dietę na endo i pije dużo wina, które mi na endo szkodzi. Nie wiem, czy odebranie paczek z paczkomatu o 02.02 o 20:20 wystarczy w tej sytuacji 😂😂😂
No to musisz się bzykać co DRUGI dzień 😁😁

W sumie też dobry patent i więcej powierzchni do przyczepiania.
My mamy mini lodówkę o wysokości 80 cm, także przy częstotliwości naszych podróży nie dziwota, że już miejsca tam nie ma xD.

Z tymi perfumami też do końca to nieprawda nie jest- mam ich sporą kolekcję. Kilka flakonów mam unikatowych- wycofanych z produkcji i staram się na takie unikaty polować.
o rany jeśli masz miss dior cherie to wpadam z walizka pieniędzy by odkupić 😭 kochalam ten zapach i żaden inny mi tak nie pasuje

reklama
Do góry