LadyCaro
Fanka BB :)
z czemu mogą być cienie? Ja w sumie polubiłam sikanie bezpośrednio, część funu takie celowanie
oto moje testy przy sikaniu bezpośrednio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z czemu mogą być cienie? Ja w sumie polubiłam sikanie bezpośrednio, część funu takie celowanie
o kurde! Ciekawe czemu sikanie bezpośrednio robi taka różnice
Będę jeszcze sikać gdyby nie ten ślub dzisiaj pewnie pojechałabym na betę żeby sprawdzić co w trawie piszczyAle się jaram!!
@Kala1201 niestety te babyplany potrafią mieć cienie, też się na to nacielam w poprzednim cyklu ale jak jesteś 9-10dpo, to jeszcze nie odkładaj testów, jeszcze na spokojnie dwa-trzy dni sobie daj chociaż
@anyżowe_love przykro mi
@Brownie1992 czy ja mam Cię opierdolic za za słabe opierdalanie?
@Owulacja ja niestety nic nie skradnę, bo jestem taka chora, że nawet nie wiem czy będę w stanie po temperaturze wskazać kiedy była owulka a do tego olałam monitoring w tym cyklu, olałam trochę dietę na endo i pije dużo wina, które mi na endo szkodzi. Nie wiem, czy odebranie paczek z paczkomatu o 02.02 o 20:20 wystarczy w tej sytuacji
mi się wydaje, że się zalewają po prostuo kurde! Ciekawe czemu sikanie bezpośrednio robi taka różnice
Dobra to może jednak będę się bawić w strzelanie do celu tylko przy owulakach
Kurla ! Przecież to są kreski jak byk !!!!!!
no dlatego odradzam sikanie bezpośrednioKurla ! Przecież to są kreski jak byk !!!!!!
Sorki za taki obrazowy opis ale: jak sikasz do pojemniczka to później trzymasz test dłużej w tym siku czy nie? Bo czytałam ostatnio gdzieś, że jak się sika bezpośrednio to 10s a jak do pojemniczka to 30s?mi się wydaje, że się zalewają po prostu
A jesteś pewna terminu owu ?no dlatego odradzam sikanie bezpośrednio
ja wkładam test do sików i wyciągam jak barwnik jest w 1/3 testu. Nigdy nie miałam fałszywki przy tymSorki za taki obrazowy opis ale: jak sikasz do pojemniczka to później trzymasz test dłużej w tym siku czy nie? Bo czytałam ostatnio gdzieś, że jak się sika bezpośrednio to 10s a jak do pojemniczka to 30s?
ale t są stare testy.A jesteś pewna terminu owu ?
Ostatnio miałaś cienie i pozytywna betę