Bolilol
Fanka BB :)
ale jak co drugi to co drugi nie?No to musisz się bzykać co DRUGI dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale jak co drugi to co drugi nie?No to musisz się bzykać co DRUGI dzień
No dobra ale wiesz. Najpierw takie wielkie foto a potem takie małe literkiale to stare testy ludzie
nam się wszystkim tutaj cionsz należy!Ten post akurat mogę polubić Należy się dziewczynie
To co drugi po dwa razyale jak co drugi to co drugi nie?
Maaaam…To ich najbardziej szukam.o rany jeśli masz miss dior cherie to wpadam z walizka pieniędzy by odkupić kochalam ten zapach i żaden inny mi tak nie pasuje
Czy się stoi czy się leży, laskom cionsz się należynam się wszystkim tutaj cionsz należy!
ale zazdroszczę! Żałuję że nie zastokowalam się porzadnie gdy jeszcze można było gdzieś je znaleźć ale nie podejrzewałam że głupki wycofająMaaaam…To ich najbardziej szukam.
Mój ukochany zapach.
Nie wiem, co ta firma odjaniepawla, że wycofuje tak piękne zapachy.
ja to mam testy chyba z 8 różnych firm xDJa raz też miałam cień cienia na teście i taki mindfuck. Dlatego zawsze kupuje z 3 różnych firm.
Aleee... miałam sytuację, że zrobiłam test w galerii (jesten trochę niecierpliwa plus stwierdziłam, że jak coś będzie to kupię kolejne ) i nic tam nie widziałam. Włożyłam test do torebki, ok. 15 min byłam w domu. Wyciągnęłam a tam perfidna druga kreska. To był cionsz ofc.
Jedybe co to się wkurzylam, bo jie kupiłam większej ilości testów . Chciałam zaoszczędzić robiąc już w galerii jak właśnie ujrzę biel.
Po prostu test mi zrobił psikusa
Brawa za inicjatywę!Czy się stoi czy się leży, laskom cionsz się należy
Chyba mi nie wyszło Jednak umysł ścisły