reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no i o to chodzi. Ja mam dobry dojazd, 25 minut autem i jestem. Ale np mój Stray jedzie 1,5h w jedną stronę. Samochód, pociąg, metro, tramwaj...ale wiesz, my nie mamy nakazu pracy zdalnej Każdy ma swoje biurko, więc jak za nim zatęskni, to sobie może jechać do biura. I tylko ja się tam raz na jakiś czas pojawiam, bo są sprawy, które czasami wymagają mojej obecności tam Ale nie chce być zmuszana do pracy w biurze x dni w tygodniu, skoro naprawdę mamy świetne wyniki na zdalnej, tylko to próbuje wywalczyć
Mi akurat na zdalnej super, bo serio mam zły dojazd do biura i to dużo zaoszczędzonego czasu i sił
Nasturtium
19, a jeszcze 20 minut…na którą masz tych gości? Zdążysz?
Ja czekam na starego az przywiezie winoej ja już z drinem
LadyCaro
w takich warunkach może mieć cieżko, ale trzymamy za niego kciukiJa czekam na starego az przywiezie wino
Bolilol
no ja mam właśnie 1-1,5h w jedną stronę, bo mieszkam na przedmieściach i komunikacja miejska to dramat, a autem nie pojadę, bo pod biurem nie ma gdzie zaparkować - choć jak nam wprowadza hybrydowe, to będę musiała coś wykombinować, chociaż tam jest najdroższa strefa parkingowano i o to chodzi. Ja mam dobry dojazd, 25 minut autem i jestem. Ale np mój Stray jedzie 1,5h w jedną stronę. Samochód, pociąg, metro, tramwaj...
LadyCaro
a ile dpo masz? ja pewnie bym zatestowała rpzed tym kieliszkiem xDJa tez pije wino , jutro testowanie, ale wiem ze nic tam nie wyjdzie wiec lampka czy 2 nie zaszkodzi
Idę czillować dalej
Jutro się odezwę
bo ja ogólnie jakbym była nawet z 5dpo i miała pić to bym zatestowała dla swiętego spokoju. Ale dziś jestem biedne 3dpo xD
reklama
Widzę na apce ze jest niedaleko, idę po kielonkiw takich warunkach może mieć cieżko, ale trzymamy za niego kciuki
Podziel się: