reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
reklama
Mój poprzedni szef nie pozwalał na pracę zdalną bo "ktos musi pilnować pokoju" 🤣🤣🤣🤣🤣
Dla mnie w ogóle ten kult pracy w biurze jest bez sensu. Pandemia pokazała, że większość pracy biurowej da sie zrobić z domu. Wtedy pracownik nie zużywa oprądu, wody, nawet głupiej kawy xD to czemu aż takie ciśnienie? Serio, jak ktoś chce sie opierdalać, to będzie się opierdalać...
Jak tak właśnie słucham jak jest u ludzi, to cieszę się, że mam taką pracę jaką mam. Nikt mnie nie sprawdza, nie mam zadnych dzienniczków (w poprzedniej pracy musiałam się spowiadać co robiłam w każdej godzinie pracy, a ze miałam to gdzieś to wymyślałam), pracuję 8-16, ale nikt mnie nie pilnuje tak naprawdę, czy se przyjdę 8 czy 8:30 i czy wyjdę 16 czy 15:30. Jeśli robota jest dowieziona, nikt nic ode mnie nie chce. Coraz bardziej to doceniam

Do góry