reklama
Niestety albo stety mam taką pracę, że za Chiny Ludu jej nigdy bym zdalnie nie wykonała.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Przynajmniej mam motywację, by się pomalować i wyglądać, jak człowiek.
LadyCaro
Fanka BB :)
no tak, to inna sprawa, bo z tego co pamiętam to Ty w labo pracujesz?Niestety albo stety mam taką pracę, że za Chiny Ludu jej nigdy bym zdalnie nie wykonała.
Przynajmniej mam motywację, by się pomalować i wyglądać, jak człowiek.
Ale mówimy o pracy biurowej, która polega tylko na siedzeniu rpzed kompem. To co za różnica...
Zazdro Wam tego wina.
Nie dość, że po rwaniu zęba za bardzo nie mogę, to jeszcze na diecie też nie można, bo to puste kalorie.
Nie dość, że po rwaniu zęba za bardzo nie mogę, to jeszcze na diecie też nie można, bo to puste kalorie.
Bolilol
wiem, że zabrzmię ckliwie, ale serio, tak się cieszę, ze stworzyłyśmy taką fajną grupkę, taką fajną społeczność pełną wsparcia. Serio, czasem myślę, że jesteście mi bliższe niż większosć ludzi w moim otoczeniu.
Ja się tutaj czuje tak:
Bolilol
a nie możesz wliczyć wina w dietę?Zazdro Wam tego wina.
W punktJa się tutaj czuje tak:
LadyCaro
ja też wiem, że nie powinnam ale mam gdzieś dziś. Serio, ten tydzień mnie wytyrał strasznie.Zazdro Wam tego wina.
Ale wiecie co, dziś na sam koniec dnia koleżanka z pracy powiedziała mi po prostu "dziękuję Aga za Towją pracę". Niby głupota, robię swoje obowiązki, ale jestem stosunkowo nowa i bardzo się staram i naprawdę mnie to podbudowało...
reklama
Bolilol
oooo, jak fajnie! Powinniśmy sobie częściej mówić takie rzeczy i dziękować, to jest takie mile i budująceja też wiem, że nie powinnam ale mam gdzieś dziś. Serio, ten tydzień mnie wytyrał strasznie.
Ale wiecie co, dziś na sam koniec dnia koleżanka z pracy powiedziała mi po prostu "dziękuję Aga za Towją pracę". Niby głupota, robię swoje obowiązki, ale jestem stosunkowo nowa i bardzo się staram i naprawdę mnie to podbudowało...
Podziel się: