reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Przeziębienie?mi też się tak nie chce, w dodatku się czuje taka chora... Dobrze, że ja home office, więc siedzę zawinięta w koc, a o 17 zamknę lapka i tyle i nie muszę jeszcze dojeżdżać
LadyCaro
ja mam hybryde, ogólnie 2 w domu 3 z biura, ale jest dość elastycznie. Np. jak brałam antybio to siedziałam w domu bo nie chciałam nic zlapać.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Ja jak mam bardzo dużo pracy to wolę być w biurze, bo mnie nie rozprasza dracy jape kot czy jakieś porządki. A jak mam trochę luźniej to wolę być w domu.
Bolilol
chyba gorzejPrzeziębienie?
Kaala
Ja muszę codziennie dojeżdżaćA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Oczywiście jak był covid to mogliśmy pracować zdalnie , ale u nas to rzadkość, ale wiadomo wolałabym w domciu z pieselkami siedzieć
Owulacja
Nienawidziłam pracy zdalnej bo miałam taki wewnętrzny bunt, że tracę swój prądA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
anyżowa
Ja dojeżdżam, pracujemy z mężem w tej samej firmie, mamy razem przerwy .A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Takie papużki nierozłączki, zawsze wszędzie razem
Nasturtium
Ja mam pracę stacjonarną typowo.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
reklama
Pati2388
Wiecie co ale się wkurzyłam na mojego gina miałam mieć teraz monitoring i co dupa dzwoniłam do niego a on na urlopie mówi to przełożymy na następny miesiąc ale co mi po tym jak w marcu i tak mojego nie ma bo wyjeżdża no żeś kurde jak na złość
Podziel się: